Sebastian Siemiatkowski (Foto: Klarna)
Breaking news

Alle trodde Pricerunner skulle på børs – Sebastian Siemiatkowski ville det annerledes

Klarna kjøper prissammenlikningstjenesten PriceRunner for 9 milliarder svenske kroner.

Ryktene om at PriceRunner var på vei til å børsnoteres har dukket opp hyppig og spørsmålet var mest når de skulle på børs. PriceRunners oppkjøp av den norske prissammenlikningstjenesten Prisguide ble blant mange sett på som en del av de siste forberedelsene før selskapet skulle på børs.

Men Klarna-sjef Sebastian Siemiatkowski og resten av teamet hans ville det annerledes. De melder nå at de legger cirka 9 milliarder svenske kroner på bordet og sikrer seg dermed PriceRunner.

David Fock, Klarnas Chief Product Officer kommenterer oppkjøpet slik:

– Hos Klarna streber vi hele tiden etter å gjøre bank- og betalingsopplevelsen best mulig, og styrke forbrukerne fra produktoppdagelse til betaling på en måte som passer dem. Oppkjøpet vil styrke banken vår , kort- og betalingstjenester og støtter et konkurransedyktig globalt landskap. Det underbygger også at Klarna ikke vil være en markedsplass, men et levedyktig og konkurransedyktig alternativ for detaljhandelspartnere som Amazon, Google og Facebook. PriceRunner-teamet er en talentfull, lidenskapelig gruppe, som vil passe perfekt, og vi er spente på hva vi kan oppnå sammen.

Mikael Lindahl, PriceRunners nye administrende direktør ser frem til å jobbe med den svenske fintech-giganten.

– Vi har brukt de siste fem årene på å gjenoppbygge PriceRunner fra bunnen av for å skape en best-in-class prissammenligningstjeneste samtidig som vi hjelper detaljhandelspartnere med å forbedre virksomheten sin. Vi ser Klarna som den ideelle partneren for å akselerere veksten og oppnå vår langsiktige visjon om å bli den mest elskede prissammenligningstjenesten i verden.

Pricerunner er i dag til stede i Sverige, Danmark, Norge og UK. I deres store portal finner man 3,4 millioner produkter fra 22 500 retailere fra 25 land.

Commercial on Martech