(Foto: Klarna)
Breaking news

Nye nedskjæringer i fintech-giganten

Det er tøffe tider for Klarna. I våres måtte de si opp syv hundre ansatte og nå må de gjøre nye kutt. Men antall personer som rammes blir langt lavere denne gangen.

I en e-post til Dagens Industri bekrefter Klarna at de må gjøre nye kutt i arbeidsstokken, men at det denne gangen gjelder mindre enn 100 personer fordelt på flere land og i tre ulike avdelinger.

Det er med andre ord snakk om en langt mindre nedskjæring enn Klarna gjennomførte i våres. Da måtte 700 personer forlate selskapet.

Ifølge det svenske nettstedet er nedbemanningen et resultat av en omorganisering. De ansatte i Klarna tilbys etterlønn på inntil to ganger oppsigelsestiden.

– Vi informerte fagforeningene før det gikk ut informasjon til de ansatte. Klarna tilbyr sluttvederlag og foreløpig håper vi å komme til enighet med de berørte ansatte. Det er veldig trist at noen kolleger skal forlate Klarna, men vi støtter dem på alle måter vi kan og kan med glede konstatere at Klarna-ansatte er svært attraktive på talentmarkedet, skriver Filippa Bolz som er Klarnas pressesjef i en epost til DI.

Commercial on Martech