Pressemelding fra partner

Avarda innleder samarbeid med Haypp Group

Betalingsselskapet Avarda og netthandelsaktøren Haypp Group har inngått et samarbeid om Avardas betalingsløsning Avarda Checkout + og Avarda360-tjenesten i Norge.

Å kunne optimalisere betalingsløsningen blir stadig viktigere for netthandlere i jakten på fleksibilitet og returnerende kunder.

– Vi er midt i en global vekstreise med utgangspunkt i Skandinavia, som er vårt hjemmemarked. Samarbeidet med Avarda er en del av vår langsiktige strategi om å tilby den beste kundeopplevelsen for å maksimere lojalitet til våre merkevarer og øke antall returnerende kunder. Gjennom samarbeidet med Avarda og Avarda360-tjenesten, kommer vi nærmere vår visjon om å inspirere flere mennesker til å bytte til tryggere nikotinprodukter, sier Markus Lindblad, Head of External Affairs i Haypp Group.

Samarbeidet innebærer at Haypp Group implementerer Avardas betalingsløsning Avarda Checkout + og kunde- og markedsføringsmotoren Avarda360.

Alle Haypp Group sine butikker i Norge, snushjem.no, snus.com og snuslageret.no er allerede live med Avarda.

Omsetter for to milliarder kroner

Gjennom samarbeidet vil Haypp Group være den første handleren innen tobakk og nikotinprodukter som tilbyr Vipps til sine kunder og de vil også kunne betale for sine fakturakjøp med Vipps i egne kanaler senere i år.

– Vi er utrolig glade for dette samarbeidet. Haypp Group har en imponerende vekstreise som har klart å utfordre tradisjonell kjøpsatferd. Avarda har i likhet med Haypp Group opplevd sterk vekst de siste årene og dette samarbeidet viser at vi fortsetter å styrke vår posisjon i markedet. Det faktum at Haypp Group velger å implementere våre betalings- og etterkjøpsløsninger i egne kanaler bekrefter at vår strategi, nemlig å hjelpe store netthandelsaktører til å ta ordentlig eierskap til hele kundereisen, passer godt inn i tiden, sier Mikael Johansson, administrerende direktør i Avarda.

Haypp Group er et svensk selskap notert på First North Premier Growth på Stockholmsbørsen. Selskapet leder den globale transformasjonen fra røyking til sunnere produktalternativer. Haypp Group selger røykfrie produkter, som snus og nikotinposer, via seks ulike nettbutikker i Norden, inkludert snusbolaget.se og snushjem.no. I 2021 hadde selskapet en omsetning på over 2 milliarder.

Commercial on Martech