Wilhelm Hamilton (Foto: Reclaimit)
Breaking news

Med økt ehandel trenger flere hjelp etter et kjøp – det vet Reclaimit-sjef Wilhelm Hamilton alt om

70 prosent ARR-vekst og over 30 nye kunder får nordisk VC-fond til å bla opp millionbeløp i ny Reclaimit-emisjon.

I kjølvannet av den raskt voksende ehandelen, har også oppstått et behov for såkalte ettermarkedstjenester, et område som inkluderer returer, reklamasjoner, reparasjoner, tilbakebetalinger og bytte.

Reclaimit tilbyr en automatisert ende-til-ende-løsning for hele ettermarkedet, som har som mål at forhandlere skal sparer både tid og penger ved å unngå manuell håndtering og samtidig få mer fornøyde kunder. I tillegg får forhandlerne data og innsikt om både kunder, produkter, logistikk og levering. De de tilbyr løsninger for både rene ehandlere og butikkjeder.

Flere titalls nye kunder – inkludert flere norske

I 2022 har Reclaimit sikret seg vel 30 nye forhandlere. Selskapet har nå over 600 merker på kundelisten, opplyser selskapet i en pressemelding. Blant de nye kundene er aktører som Coop Norge, Cervera, BR Leker, Salling og Gardenstore, men også Direct to Consumer (D2C) aktører som Understatement, Onepiece, By Sofia Wistam, Bemz, C’est Normal og Wakakuu.

– Det føles fantastisk at vi har fått tillit til å ta så mange nye kunder live i løpet av året. Det viser også at det er et stort behov for vår løsning, noe vi også merker ved økt etterspørsel og direkte henvendelser fra tradere både i Sverige og i andre land. Flere og flere mennesker blir klar over hvor viktig ettermarkedsopplevelsen er for dagens svært konkurranseutsatte handel, sier Reclaimit-sjef Wilhelm Hamilton.

70 prosent ARR-vekst

I 2022 har Reclaimit ifølge deres egne rapporter hatt en vekst i de årlige lisensinntektene (ARR) på 70 prosent, angivelig uten å bruke kapital. I tillegg til nå å vise lønnsomhet, mottok selskapet på senhøsten 10 millioner svenske kroner i ny finansiering fra den eksisterende eieren Spintop Ventures.

– Nå har vi forutsetningene på plass for å fortsette denne suksessreisen. I 2023 vil vi investere i å fortsette å utvikle funksjonaliteten vår, få enda flere forhandlere om bord og styrke vårt sterke team med flere nye topptalenter, sier Wilhelm Hamilton.

Commercial on Martech