(Foto: Bring)
Nyhet fra partner

Bedre logistikk ved hjelp av AI – teknologien er tilgjengelig, men er ehandlerne klare?

Ved å bruke data er det mulig å skape mer effektiv logistikk.

Kunstig intelligens gjør det mulig å prognostisere bestillinger til bestemte steder for å kunne levere allerede ved bestilling – teknologien er tilgjengelig, men ehandlerne er ikke klare ennå.

Ehandel genererer et uendelig antall informasjonspunkter som salgstrender, informasjon om kunder og informasjon om produkter. Det er også mulig å kjøpe data. Kan du samle dette på ett sted, har du gode muligheter til å prognostisere salg og visualisere varelager.

I denne episoden av podcasten Ehandelstrender snakker programleder Urban Lindstedt med Saman Hadiani, Head of Digital hos Shelfless by Bring. Dette er et betalt samarbeid mellom podcasten Ehandelstrender og Shelfless – en fullfillmenttjeneste fra Bring.

Med god IT-støtte er det mulig å gi ehandleren full kontroll over sitt outsourcede lager. Logistikken kan optimaliseres for blant annet:

  • Hastighet etter lagersted hvor kundene er for raske leveranser
  • Lavere priser ved å lokalisere til billigere varehus
  • Lave transportkostnader
  • Mot grønnere logistikk.

Shelfless by Bring har ambisjon om å demokratisere data for selv små og mellomstore ehandlere. Og å skape muligheter handler om å lage visuelle modeller av ditt lager for å kunne simulere for eksempel en økning i et sortiment i sanntid. Det handler om å gi ehandlere en digital opplevelse av deres outsourcede lager.

Commercial on Martech