Tommy Bjørbæk (Foto: Packiyo)
Breaking news

Logistikk-gründer gjør comeback – i dag lanserer han sitt nye WMS

Med over 20 000 utviklingstimer, et dedikert, internasjonalt team og en amerikansk investorgruppe i ryggen, er Tommy Bjørbæk klar for comeback.

Dagens løsninger for lager og varebehandling er ikke bygget for dagens nettbutikkeiere. Warehouse Management systemene (WMS) som finnes på markedet i dag er for dyre å komme i gang med, og veldig dyre å vedlikeholde. Det skaper trøbbel for butikkeiere, hevder daglig leder og gründer av Packiyo, Tommy Bjørbæk i en pressemelding.

– Packiyo er kostnadsmessig forsvarlig fra tidlig fase for e-handlere, og er enkel å ta i bruk. Den er skalerbar og vil vokse sammen med kunden etter behov for ytterligere funksjoner. Videre skal systemet ikke ha noe kostnad for oppstart, kun et fast beløp per måned. I tillegg skal det være enkelt å komme i gang uten store og komplekse forprosjekter, i motsetning til dagens løsninger.

Tommy Bjørbæk er på ingen måte noen førstereisgutt innen ehandelslogistikk. Han gründet tidligere 3PL-selskapet Lettbutikk som han senere solgte seg ut av.

Packiyo har siden april hatt pilot-kunder i både Danmark og Norge. Offisielt lanseres konseptet i dag, 1.september. Ifølge Packiyo er målet å gå inn på det amerikanske markedet allerede i løpet av høsten.

Commercial on Martech