Thor Molle, logistikkdirektør i Brandahl Group og Per Magnus Roald, Key Account Manager hos Bring og Posten. (Foto: Netthandelstrender)
Podcast

Slik forbereder BliVakker logistikken til Black Week

Med tett inyternt samarbeid treffer BliVakker godt når de skal planlegge årets mest krevende kampanje.

Den usikre økonomiske situasjonen gjør det vanskelig å forutsi fremtidige salg.

Men hos BliVakker samarbeider de logistikkansvarlige tett med markedsavdelingen for mer treffsikre prognoser. Det gir salgsprognoser som ofte bare avviker med noen få prosent. Samtidig er logistikkorganisasjonen svært fleksibel.

BliVakker er en av Norges mest vellykkede nettbutikker. Sammen med merkevarene Cocopanda og Netthandelen.no regner gruppen med å omsette for 1,3 milliarder kroner i Norden i år.

I denne episoden snakker programlederen Urban Lindstedt med Thor Molle, logistikkdirektør i Brandahl Group som har butikker som BliVakker, Cocopanda og Netthandelen.no, samt Per Magnus Roald, Key Account Manager hos Bring og Posten.

I dagens økonomiske situasjon har BliVakker valgt å innføre en fraktgrense på 249 kr for gratis frakt. Det er ikke lenger bærekraftig med ordreverdier som er for lave. BliVakker har lenge hatt et tett samarbeid med Bring og Posten. Dette har resultert i etablerte produkter som «Pose på døren». Nå samarbeider de rundt et pilotprosjekt om repost, som gjør det mulig å gjenbruke emballasjen.

Commercial on Martech