Anders Hamnes (Foto: OneFlow)
Breaking news

Norsk salestech-gründer gjør seg klar for børsen – nærmer seg milliard-vurdering

Nordmannen Anders Hamnes tar sitt selskap Oneflow på børs.

Anders Hamnes, administrerende direktør og grunnlegger av Oneflow, kommenterer børsnoteringen slik:

– Siden dag én, for omtrent 10 år siden, har Oneflows ambisjon vært å hjelpe bedrifter – både små og store – til å dra full nytte av virkelig digitale kontrakter. Kontrakter er grunnlaget for alle utførte avtaler og å digitalisere prosessen er et naturlig steg for alle moderne bedrifter for å oppnå en smartere og mer strømlinjeformet kontraktsflyt i alle avdelinger og team. Siden det ikke er ett enkelt firma i verden uten en eller annen form for kontrakt i organisasjonen, er den potensielle kundebasen enorm.

Ifølge Oneflow vil de i forbindelse med børsnoteringen hente 215 millioner svenske kroner til en markedsverdi på opptil 830 millioner svenske kroner.

Til tross for et stort antall konkurrenter, inkludert internasjonale aktører som Adobe, Docusign og HelloSign, samt en rekke nordiske aktører, inkludert Penneo, GetAccept, Contractbook, Lunni, Documaster og Signicat, har Hamnes stor tro på fremtiden.

– De siste årenes økende etterspørsel etter en sikker og skybasert kontraktsadministrasjonsprosess, ikke minst på grunn av mer fjernarbeid, skaper ytterligere medvind for oss. Ved utgangen av 2021 hadde vi omtrent 19 000 betalende brukere i 24 forskjellige land som bruker Oneflow, som gir et solid grunnlag for fortsatt vekst og ekspansjon.

Oneflow blir en del av Nasdaq First North Premier Growth Market i Sverige. For Oneflow er en børsnotering naturligvis noe nytt, men for det nordiske martech-miljøet er børsen blitt en naturlig havn for mange selskaper. Se vår oversikt over nordiske martech-selskaper som er notert på børs.

Commercial on Martech