Erik Fjellvær Hagen, Managing Partner hos Viking Venture og Jostein Vik, Partner hos Viking Venture (Foto: Pressefoto fra Viking Ventures)
Nyhet

Tar et Viking-jafs av børsnoterte Penneo

Norske Viking Venture har blitt den største aksjonæren i danske Penneo med 9 prosent av selskapets aksjer.

Penneo er et SaaS-selskap som leverer løsninger i det raskt voksende markedet for digital signering, dokumentarbeidsflyt og samsvarsløsninger.

– Vi tror på denne området og ser på Penneo som en svært attraktiv investering med sterke vekstutsikter, sier Jostein Vik, partner i Viking Venture i en pressemelding.

Viking Venture er i dag en av Nordens mest offensive selskaper innen B2B-tech med nærmere 40 investeringer og en nåværende portefølje på 19 selskaper. Penneo er det fjerde børsnoterte nordiske B2B-programvareselskapet på Vikings eierliste.

– Som en del av den nye investeringen ønsker vi å gi Penneo muligheten til å få tilgang til vår betydelige kunnskapsbase så vel som Viking Venture-fellesskapet der jevnaldrende møtes for å dele verdifull kunnskap. På denne måten kan vi støtte Penneo med vår B2B-programvareekspertise og inkludere selskapet i vårt sterke beste praksis-delingsfellesskap, avslutter Jostein Vik

Commercial on Martech