Madelene Törnblom fra Maya Delorez (Pressefoto)
Podcast

Maya Delorez sin klare visjon øker salget til 100 millioner kroner

Fire år etter oppstarten er Maya Delorez på vei mot 100 millioner svenske kroner i salg uten ekstern kapital.

Gründer Madelene Törnblom har en klar visjon om hvordan moderne rideklær skal se ut og fungere – sammen med en sterk vilje til å implementere deres visjon.

Hun startet Maya Delorez på jenterommet da hun var 20 år og har nå 22 ansatte. Etter å ha ridd hele livet, er Madelene Törnblom forankret midt i målgruppen sin. Og hun har hatt visjon og selvtillit til å bryte med utdaterte tradisjoner innen hestesporten.

I denne episoden snakker programleder Urban Lindstedt fra Ehandelstrender med Madelene Törnblom, administrerende direktør og grunnlegger Maya Delorez, som på bare fire år nærmer seg 100 millioner svenske kroner i salg.

Selv om Madelene Törnblom bare var 20 år gammel da hun startet Maya Delorez, har hun laget et D2C-merke som kan fungere som en guide for hvordan man kan lykkes med et merke som selger direkte til sluttkunden.

Visjonen er rideklær i moderne materialer som kan sees i ridehallen. Startkapitalen var 120 000 svesnke kroner for en solgt hest. Etter å ha bestilt de første buksene og fikset et aksjeselskap var det ikke mye penger igjen til markedsføring. Madelene Törnblom hacket sin første nettbutikk ved hjelp av videoer på Youtube samtidig som hun fylte Instagram-kontoen sin med hestebilder.

Jenterommet i foreldrehjemmet var første etasje. Og ved å gi bort bukser til mikro-influencers i rideverdenen, selge på mindre ridestevner og Instagram, ble de første hundre ridebuksene utsolgt på en måned. Det tok flere år før hun brukte penger på markedsføring.

Nettbutikken på Centra-plattformen relanseres snart. Ambisjonen er å selge til hele verden. Og hun er nominert til Årets digitale handel – D-prisen.

Commercial on Martech