Andreas Landmark (Foto: Bizzkit / Skjermdump fra Matas.no)

Nylig etablerte en av Nordens største nettbutikker seg i Norge – nå kommer tech-leverandøren også

I januar rykket den store danske retaileren Matas inn på det norske markedet. Nå kommer ehandelsplattformen de bruker etter.

Bizzkit leverer ehandelsløsninger til noen av Nordens største nettbutiker og kjeder, blant annet danskeide Matas som nylig etablerte seg i Norge med Matas,no. Med vel 260 fysiske butikker og et enormt utvalg, er Matas regnet som en av Danmarks største aktører på nett.

Bizzkit brukes også av norske Wenaas som leverer arbeidsklær.

Bizzkit har nå åpnet kontor i Oslo. Den Odense-baserte selskapets første norske medarbeider er Andreas Landmark som Head of Business Development. Andreas har rundt ti års erfaring med e-handel og kommer fra en stilling som Delivery Manager & Senior Advisor i Pearl Group.

Andreas Landmark går inn i rollen som Head of Business Development i Bizzkit Norge.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Jeg tror markedet er modent. Det er spesielt mange forhandlere som ser behov for en moderne og fleksibel løsning som Bizzkit.

I et marked med ekstremt mange konkurrenter, mener den nyansatte medarbeideren at Bizzkit skiller seg ut.

– Det som er spesielt med Bizzkit, er at du får fleksibiliteten du ønsker, slik at du kan designe den optimale kundereisen og samtidig optimalisere komplekse forretningsprosesser».

Selskapet eies av investeringsgruppen QNTM, som har spesialisert seg på programvare og markedsføringsteknologi. QNTM-group eies av kapitalfondet Altor som har hovedkontor i Norge.

Commercial on Martech