(Foto: Bring)
Breaking news

Amazon får norsk hjelp i sitt forsøk på å erobre Skandinavia

Som den første aktøren i Skandinavia har DreamLogistics, som er en del av Bring, signert en avtale med Amazon som tjenestepartner.

Skandinaviske og europeiske ehandlere kan nå lagerføre varene sine på Brings fulfillmentssenter.

Det er Brings ferske investering Dream Logistics som vil drive tredjepartslageret som Amazon nå skal benytte. Dream er ansvarlig for all Brings Shelfless-lagring i Sverige og i begynnelsen av 2023 vil merkevaren Dream Logistics fases ut og bli en del av merkevaren Bring.

– For europeiske ehandlere gjør denne avtalen terskelen for å komme inn på de nordiske markedene betydelig lavere, sier Tobias Åbonde, nordisk direktør i Bring Shelfless.

Når en vare selges, sendes den ut fra et av Bring-konsernets varehus i enten Stockholm, Habo, Ängelholm eller Borås. Ved hjelp av en direkte integrasjon med Amazons system kan solgte varer sendes ut direkte fra et av Bring-konsernets varehus til sluttforbruker – uten mellomledd.

Jonas Ahlgren, CEO DreamLogistics og Bring Shelfless Sweden ser frem til samarbeidet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Jonas Ahlgren fra Dreamlogistics (Foto: Bring)

– Siden vi startet Dream, har vi alltid strebet etter å være i forkant, for å kunne tilby kundene våre de beste mulighetene ved hjelp av teknologi og ved å se oss selv som et teknologiselskap for å kunne komme dit konkurrentene våre må stoppe. Samarbeidet med Amazon beviser akkurat alt dette, og jeg er ekstremt stolt av teamet mitt.

– Med lanseringen av Amazon i Sverige i 2020, kan svenske selskaper selge produktene sine på Amazon.se. Vi er glade for at vi nå har DreamLogistics i vårt partnernettverk, som kan hjelpe enda flere selgere til å nå flere kunder. Amazon har investert i infrastruktur og tekniske tjenester som hjelper små og mellomstore bedrifter å nå nye kunder over hele Sverige og muliggjør enkel ekspansjon i Europa og rundt om i verden, sier Anna Steinbach, Accounts Manager hos Amazon.

Commercial on Martech