Magnus Wiberg fra Eequity sammen med Johan Hallenby fra Go North og Alexandra Severin, Eequity. (Foto: Pressefoto)
Breaking news

Har som mål å kjøpe Amazon-spesialister hver eneste uke – nå sikter de mot unicorn-status

Go North har hentet penger ved flere anledninger og nå gjør de det igjen.

Gøteborg-selskapet Go North har spesialisert seg på kjøpe opp mindre ehandlere som selger via Amazon. De har ved flere anledninger uttalt at deres mål er å kjøpe ett firma i uken.

Totalt 75 millioner svenske kroner i risikokapital har kommet inn i deres “krigskasse”. Kapitalen kommer fra det svenske VC-selskapet Eequity, samt eksisterende investorer.

– Denne runden er et stort fremskritt og øker Go Norths momentum for å bygge verdens første børsnoterte unicorn med fokus på kjøp og oppskalering av Amazon-kjøpmenn, sier selskapets administrerende direktør Johan Hallenby i en pressemelding.

At markedet nå er urolig og mange ehandlere har problemer, er ikke noe som påvirker Go North, i alle fall fall ikke på en negativ måte, mener Johan Hallenby.

– Vi fortsetter å se kjøpsmultiplene falle og konkurransen avta blant Amazon Marketplace-kjøpere.

Til tross for at selskapet ikke helt har klart å innfri løftet om å kjøpe ett selskap i uken, mener Hallenby at selskapet nå er den ledende Amazon-aggregatoren i Nord-Europa og lover at mer er på vei.

– Siden det første oppkjøpet, for seks måneder siden, er vi nå 15 merker i gruppen med stor organisk vekst etter oppkjøpet, har en enorm M&A-pipeline og vi har bygget et verdensklasseteam. Det neste store skrittet vil være å en ny stor aksjerunde i Q3-22.

Commercial on Martech