Torstein Torblå og Ida Barvik (Foto: Epinova)
Pressemelding

Økt etterspørsel etter datadrevne digitale løsninger: Her er Epinovas nye stjerneskudd

Torstein Torblå som går inn i rollen som seniorrådgiver, innsikt og dataanalyse i Epinova. Ida Barvik blir salgsansvarlig og forretningsrådgiver.

Epinova opplever en stadig større etterspørsel etter datadrevet innsikt og bruk av data.

Med nyansettelsen Torstein Torblå ønsker selskapet å ta en sterkere posisjon innen datadrevne digitale løsninger.

Torblå skal bruke den første tiden til å bli kjent med selskapets kunder og bidra med data, innsikt og analyse i flere pågående oppdrag, spesielt innenfor digital handel. Det er en helt ny funksjon som skal fungere i et nytt team av rådgivere.

Mer datadrevne kunder

Epinova har som mål å gjøre sine kunder mer datadrevet. Dette skal oppnås både gjennom rådgivning og ved å i større grad omfavne en datadrevet tilnærming i eksisterende utviklingstjenester.

– Jeg gleder meg til å se planene vi legger nå blomstre, og til at både Epinova og kundene kan høste fruktene av dem. Epinova har lenge spesialisert seg på å bygge netthandel, men nå skal vi ta en mer tydelig posisjon innen dataanalyse og utnyttelse av data for beslutningsstøtte og kommersielle muligheter, sier Torblå.

Torstein Torblå har erfaring som Business Intelligence Analyst hos Marketer, og som forretningsutvikler i Amedia. Hos Amedia jobbet han i syv år, og hadde ansvar for blant annet kommersiell utnyttelse av data, effektdokumentasjon og eiendomsløsningene i selskapet. Rollen gikk som regel ut på å finne ut hvordan man kan bruke data til å skape økt verdi i ulike deler av virksomheten. Hos Marketer Real Estate Technologies jobbet han som en en-manns innsiktsavdeling, med å gjøre data og innsikter tilgjengelige der det var behov for dem.

Salgsansvarlig og forretningsrådgiver

Torblå er ikke den eneste nyansettelsen i Epinova. Selskapet har nylig også fått med seg Ida Barvik på laget. Hun som går inn i rollen som “salgsansvarlig og forretningsrådgiver”.

Barvik kommer fra Salesforce, og fra rollen som salgs- og kundeansvarlig i selskapets “marketing cloud and commerce”-avdeling. Tidligere har hun også jobbet som kundeansvarlig i Siteimprove, som hjelper kunder overholde kvalitet og tilgjengelighet på sitt nettsted.

Commercial on Martech