Geir Allan Hove, konsernsjef i NOVA (Foto: NOVA)
Nyhet

Kraftig omsetningsvekst – Nå snuser Geir Allan Hove på milliarden

NOVA legger bak seg nok et år preget av vekst. Konsernet økte omsetningen med 35 prosent til 632 millioner kroner i 2022 og nå har konsernsjefen fått los på milliard-omsetning.

Gjennom organisk vekst, nyetableringer og oppkjøp har NOVA-konsernet styrket seg kraftig i det nordiske markedet. Selskapet gikk inn i 2023 med nærmere 600 ansatte

– Vi er svært fornøyde med fjorårets utvikling og spesielt at vi har klart å etablere et bredt tjenestetilbud for det svenske markedet. Det er ingen selvfølge at seks selskaper som skal lære hverandre å kjenne, bygge prosesser for samarbeid og jobbe sømløst og tverrfaglig mot kundene våre, lykkes så godt. Men det har vi klart og det er jeg svært imponert over, sier konsernsjef Geir Allan Hove i en pressemelding.

Martech-byrå nådde nesten 10 millioner

Utviklingen i Norge har også vært sterk gjennom videreutvikling av eksisterende selskaper og tjenester i tillegg til et svært godt første fulle driftsår for marketingbyrået Rocket, som vokste fra 3 til 10 ansatte i løpet av 2022. De omsatte for rett i underkant av 10 millioner og gikk i overskudd, opplyser NOVA.

– Den organiske veksten for konsernet utgjorde alene 22 prosent av total veksten på 35%, mens EBITDA-marginen ble 11,4 %. Basert på alle investeringene som ble gjort i 2022 er vi godt fornøyd med å fortsatt oppnå en tosifret resultatmargin, sier Geir Allan Hove.

Forventer milliardomsetning

NOVA fortsetter å videreutvikle virksomheten i 2023 og kunne i januar annonsere oppkjøpene av de norske selskapene Egde Consulting og Dekode.

– Selskapet starter med det 2023 med en omsetningstakt på godt over 800 millioner norske kroner og vil med historisk vekst i et normalt marked nærme oss milliarden i omsetning for inneværende år, skriver NOVA i sin pressemelding.

NOVA-konsernet består i dag av Epinova AS, Novanet AS, Northern Beat AS, Novacare AS, Point Taken AS, Epinova AB, Novalab AS, Pineberry AB, Infunnel AB, Rocket AS, Cloud Nine AB, Fyr Agency AB, Singular Studios AB, Dekode AS og Egde Consulting AS.

Commercial on Martech