Thomas Elvestad fra Klarna (Foto: Klarna)
Nyhet

Stenger ned Prisguiden – her er den nye løsningen

Klarna stenger ned Prisguiden.no og flytter prissammenligningstjenesten inn på Klarna.no.

Den vil fortløpende bli tilgjengelig i Klarna-appen for flere og flere brukere de neste dagene.

Det betyr at det blir enda enklere for Klarnas mange brukere, inklusive de over 900 000 månedlige norske brukerne av appen deres, å finne laveste pris, sjekke prisutviklingen på et produkt over tid, finne hvem som har produktet inne og få varsel når prisene synker – alt på ett sted.

I tillegg til å sammenligne priser, gir den nye tjenesten en rekke muligheter for forskjellig type søk i et stort antall nettbutikker. Appen vil også automatisk søke etter rabattkuponger for kunden.

Det nye verktøyet gir også forbrukerne full oversikt over prisutviklingen på konkrete produkter for å finne det gunstigste tidspunktet å slå til på. Her vil du også få prisvarsel, når prisene på et ønsket produkt faller i pris, og andre kunders produktvurderinger.

Den nye tjenesten som nå lanseres i Norge, er et resultat av Klarnas største oppkjøp noensinne. I 2021 kjøpte de Pricerunner, som eide den populære norske prissammenligningstjenesten Prisguiden.no. Per i dag har de nærmere en halv million registrerte brukere. I tillegg kommer alle de som bruker tjenesten uten å være registrerte. Når nå Prisguiden.no stenges og flytter inn i Klarnas app og på Klarna.no, økes antall produkter som kan prissjekkes kraftig – til rundt 2 millioner produkter.    

– Vi er veldig fornøyde med å lansere dette ekstremt verdifulle, helt uavhengige og gode verktøyet for prissammenligning i appen vår og på Klarna.no. Det gjør at Klarnas kunder nå for alvor kan spare tid og penger på shopping. De kan finne produkter, sjekke priser, lese kundeanmeldelser, tester, få inspirasjon, og samtidig ha full kontroll på eget forbruk på ett og samme sted. Dette vet vi at både nåværende og nye Klarna-kunder setter stor pris på, sier markedsdirektør i Klarna Norge, Thomas Elvestad.

Klarna har allerede lansert tjenesten i USA, Sverige, Storbritannia, Danmark og Tyskland.

Commercial on Martech