Geir Allan Hove fra Nova Consulting Group ((Foto: Julianne Leikanger)
Breaking news

Tech-kjempen gjør to nye byrå-jafs og sikrer seg Dekode og Egde

Nova Consulting Group blir majoritetseier i Edge Consulting og Dekode Interaktiv. Geir Allan Hove har dermed nå snart 600 ansatte i staben.

NOVA-konsernet tar over styringen i Egde Consulting og Dekode Interaktiv. Egde er et selskap som bistår kundene med det meste innen digitalisering og teknologi og har cirka 100 ansatte, mens Dekode har fokus på WordPress og har cirka 60 ansatte.

Med oppkjøpene teller Nova Consulting Group nærmere 600 medarbeidere og har en omsetningstakt på godt over 800 millioner kroner, opplyser selskapet i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Fra venstre: Gisle Stavland, co-founder i Egde, Geir Allan Hove, co-gründer og konsernsjef i NOVA, Jøran Bøch, daglig leder i Egde, Magne Ilsaas, gründer og daglig leder i Dekode, Hillevi Røstad, byråleder i Dekode og Tor Malmø, styreleder i NOVA.

NOVA sin forretningsstrategi er å bygge og videreutvikle medarbeidereide selskaper. Både Egde og Dekode vil fortsette å være selvstendige selskaper med sine egne tilpassede kulturer og ansvar for egen forretningsutvikling.

– At suksessfulle selskaper som Egde og Dekode velger å bli med i vår familie av ekspertselskaper, ser vi på som en tillitserklæring til NOVA-modellen og verdiene den baserer seg på, sier Geir Allan Hove, co-gründer og konsernsjef i NOVA.

– Egde vil gi oss en tyngre norsk geografisk tilstedeværelse, noe som vi har hatt på tegnebrettet en stund og vil samtidig være et svært godt utgangspunkt for å utvide nedslagsfeltet vårt ytterligere i Norge. Dekode posisjonerer NOVA med solid spesialistkompetanse innen et nytt leveranseområde som er i kraftig vekst i Europa, forteller han.

Commercial on Martech