Peter Simon, John Tengberg og Robin Rendahl (Foto: Kavall)
Breaking news

Norske Bring Ventures investerer millioner i raskt voksende konkurrent

Svenske Kavall, som på et knappe år har etablert seg som en betydelig aktør innen ultraraske matleveranser, henter nå ytterligere kapital.

I april annonserte Kavall en finansieringsrunde på 155 millioner svenske kroner. Nå henter selskapet nok en gang penger.

De nye investorene er Nordic Angels, ledet av Andreas Grape og Ash Pournouri, og Bring Ventures, som til sammen investerer 22 millioner svenske kroner i selskapet.

– Vi er veldig glade for å ha Nordic Angels og Bring Ventures med på reisen vår. Begge parter har solid erfaring og kan på ulike måter bidra til vår virksomhet og fortsatte ekspansjon, sier John Tengberg, administrerende direktør og medgründer i Kavall i en pressemelding.

Det var våren 2021 at selskapet lanserte sin første såkalte «dark store» i Stockholm. Siden den gang har selskapet etablert butikker flere steder i Sverige, Finland og Norge og har hatt sterk vekst i kunder i alle markeder.

Bring Ventures, som er en del av Bring- og Posten-konsernet, ser frem til samarbeidet.

– Vi er veldig imponert over Kavalls utvikling og hva de har bygget opp på kort tid av struktur, team og kundegrunnlag. Vi er glade for å være en del av reisen videre. Det er en spennende tid innen logistikk- og leveringsområdet og vi tror at vi sammen kan skape synergier og støtte Kavall i deres kontinuerlige vekst- og ekspansjonsplaner, sier Caroline Lumpp, SVP Ventures & M&A hos Bring Ventures.

Commercial on Martech