Susanne Holmström, Trygve Hillesland og Jaan Ivar Semlitsch fra Komplett-konsernet (Foto: Komplett Group)
Nyhet

Ny trio skal få fart på nye satsingen til Komplett-konsernet

NetOnNet ønsker å styrke sin posisjon i Norge og ansetter Trygve Hillesland som ny landssjef.

NetOnNet, en utfordrer innen hjemmeelektronikk på det norske markedet, ble i fjor en del av Komplett Group.

Nå styrker de satsingen på det norske markedet ved å rekruttere Trygve Hillesland som ny adm. dir. for NetOnNet Norge.

Trygve Hillesland har over 20 års erfaring fra hjemmeelektronikkbransjen, inkludert roller som administrerende direktør for finske Gigantti (Elkjøp Finland) og administrerende direktør for Elkjøp Norge.

– Etter mer enn 20 år i bransjen ser jeg fortsatt store muligheter – spesielt i kombinasjonen av e-handel og fysisk handel, et område hvor NetOnNet virkelig er den fremste lederen i dag. Derfor ser jeg veldig frem til å videreutvikle NetOnNets posisjon på det norske markedet fremover sammen med teamet. Det er nettopp i skjæringspunktet mellom nåtid og fremtid vi finner de beste og mest kundevennlige retailkonseptene og det er nettopp her NetOnNet har en ledende markedsposisjon. Det åpner svært interessante muligheter for en ledende utfordrer som jobber hardt for å tilby kundene lave priser. Jeg gleder meg veldig til å begynne i min nye rolle som leder av NetOnNet i Norge og til å bli kjent med mine nye fantastiske kollegaer. Sammen skal vi skape magiske øyeblikk, sier Trygve Hillesland.

Susanne Holmström, administrerende direktør i NetOnNet er glad for rekrutteringen og ser et stort potensial for NetOnNet i det norske markedet.

– Trygve Hillesland har høy kunnskap både om hjemmeelektronikkbransjen og det norske markedet, noe vi synes er veldig spennende. Med sin erfaring, kompetanse og sterke drivkraft vil Trygve være et viktig tilskudd, både til NetOnNets ledergruppe og til å lede vår fortsatte ekspansjon i Norge, sier Susanne Holmström, administrerende direktør i NetOnNet.

Også konsernsjef i Komplett Group Jaan Ivar Semlitsch er svært glad for å få sin gamle kollega fra Elkjøp-tiden inn dørene hos Komplett og NetOnNet.

– Merkevaren NetOnNet har en god posisjon å ta utgangspunkt i og et stort potensial i det norske markedet. Jeg er veldig glad for at Trygve Hillesland med all sin erfaring velger å tre inn som admin. dir. for NetOnNet Norge. Sammen med resten av teamet vil han fortsette å flytte NetOnNets virksomhet og merkevare fremover.

Trygve Hillesland starter i sin nye stilling 1. august.

Commercial on Martech