Geir Thoresen og Torkel Johannessen (Foto: PearlConvert)
Breaking news

Pearl Group kjøper stort norsk ehandelsbyrå

Pearl Group kjøper alle aksjene i Convert samtidig som ledende ansatte i Convert går inn på eiersiden i Pearl.

Den nye alliansen får navnet PearlConvert.

Pearl Group vil etter oppkjøpet av Convert ha totalt 330 ansatte i Norge, Sverige, Finland, Latvia, Polen, Ukraina og Singapore.
 
– Convert er et selskap som har bevist mye, hvor de har vokst frem som en ledende aktør innen e-handel i Norge, og levert en rekke e-handelsløsninger til anerkjente selskaper som Bohus, Eplehuset og Bjørklund. Men det mest vesentlige for oss i Pearl er at vi møtte en kompetanse og kultur som traff oss umiddelbart. Fokuset på hvordan vi kan skape verdi for kundene, og en sterk kultur for nyskaping og utvikling var en viktig årsak til at vi fant hverandre, sier Geir Thoresen, konsernsjef i Pearl Group.
 
– Jeg kan ikke tenke meg en bedre partner for Convert enn Pearl Group. Sammen vil vi tilby våre kunder unike løsninger og konkurransedyktige vilkår fra et fagmiljø som står sterkere enn noensinne. Våre ansatte vil få nye utviklingsmuligheter og nye spennende utfordringer, sier Torkel Johannessen, administrerende direktør i Convert som i fjor omsatte for 53,6 millioner kroner.

Før transaksjonen var Convert eid av Markus Sæther, Ole Heintz, Ingar Melby, Claus Sørensen og Stian Laursen (via holdingselskapet Neovada).

– Pearl Group skal vokse til en omsetning på 1,5 milliard innen 2026. PearlConvert vil være en viktig del av denne utviklingen sier Geir Thoresen avslutningsvis.

Commercial on Martech