INVESTERINGER

Springboard Martech jobber aktivt for å hjelpe nye og fremgangsrike teknologiselskaper som muliggjør effektiv markedsføring og e-handel (“martech”). Tilførsel av kapital er en del av vårt konsept. Vi investerer utelukkende i nordiske selskaper, både unoterte og noterte. Send oss gjerne en epost (ir@springboard.no) om du ønsker å komme i kontakt med oss.

Unoterte aksjer (1)

Vi investerer i unge og fremadstormende selskaper og det er dermed naturlig at mange av selskapene derfor er unoterte. Her er våre større investeringer:

Ratings & reviews

Lipscore er det eneste selskapet i Norden som spesialiserer seg på kundeomtaler og det gjør de med suksess. Selskapet vokser raskt og har nå blant annet Telia, Jernia og Coverbrands på kundelisten. 

Utleie - gjort enkelt

Sharefox sin teknologiplattform benyttes i en rekke bransjer, – alt fra sport, reiseliv, maskiner, verktøy, butikknettverk, selvbetjent bilutleie og abonnementsløsninger.

Marketing automation

Coupler er et marketing- og kommunikasjonsbyrå for nordiske teknologiselskaper. De hjelper sine kunder med å skape lønnsom vekst ved hjelp av “marketing automation”. 

Effektiv leadsgenerering

LEADx er en plattform for effektiv leadsgenerering integrert med SuperOffice og Salesforce.

Chatbot

Norskfinske Cavai har fått mye oppmerksomhet for sin chatbot-baserte tilnærming til annonsering. Flere av verdens største merkevarer på kundelisten.

Unoterte aksjer (2)

Vi har gjort små investeringer i en del selskaper. Investeringssummen varierer. Her er noen av de viktigste.

Hold orden dine gaveønsker

Det er kjedelig å gi og kjedelig å få gaver som mottaker ikke trenger eller ønsker seg. Det er utgangspunktet til den norske startupen Listfully.

Markedsplass for hjelpende hånd

Nå er det enklere enn noen gang å få småjobbene fikset enkelt, hvitt og forsikret med Luado. Dette er en av våre mindre investeringer, men absolutt en investering vi har stor tro på. 

Plattform for mer enn 1000 nettbutikker

Komplett nettbutikk klart til bruk. 24Nettbutikk brukes i dag av mer enn 1000 nettbutikker. Spennende forretningsmodell tilpasset et marked preget av kraftig vekst, men også hard konkurranse.

Smart annonsering

Adtube sitt mål er å skape bedre og mer effektive annonser ved å lage et verktøy som forenkler annonseringsprosessen. Slik at du som annonsør kan fokusere på å lage godt innhold og god kommunikasjon.

Noterte aksjer

Springboard Martech investerer først og fremst i unoterte martech-selskaper, men i henhold til vår investeringsstrategi kan inntil 15 prosent av investert kapital være i martech-selskaper notert på nordiske børser. Eksakt portefølje varierer, men i hovedsak er dette selskaper som vi følger:

Saminvestere?

Fra tid til annen kommer vi over bra investeringsobjekter, der vi ønsker å få med flere venner på laget. Ved å saminvestere med andre dyktige selskaper, bidrar vi ikke bare med mer kapital til det aktuelle selskapet, men vi reduserer også vår egen risiko.

Ved å samarbeide med oss vil dere gjøre deres egne vurderinger og selv beslutte om dere ønsker å investere. Dere investerer dermed også via eget selskap.

Vi jobber for tiden med å bygge opp et nettverk av engler, familieselskaper og mindre fond som ønsker å samarbeide. Send en epost til ir@springboard.no så tar vi kontakt og avtaler et møte.