Guillaume van Gaver (Foto: LINK Mobility)
Breaking news

Slutter som toppsjef i SMS-giganten med umiddelbar virkning

Guillaume van Gaver slutter som toppsjef i LINK Mobilty med umiddelbar virkning. Mildertidig erstatter er allerede på plass.

Guillaume van Gaver har ledet LINK Mobility siden september 2019. Nå er karrieren i SMS-selskapet over.

Under hans ledelse har LINK Mobility blitt børsnotert på Oslo Børs, utvidet virksomheten utover Europa og investerti i nye såkalte “CPaaS-løsninger”.

– Guillaume kom til LINK for å posisjonere selskapet i et meldingsmarked i stadig utvikling. Han var medvirkende i børsnoteringsprosessen i oktober 2020, og under hans ledelse har selskapet utvidet til USA og investert i nye CPaaS-produkter. LINK går nå inn i en ny fase, der overgangen fra et privat til et børsnotert selskap har modnet. Nå er tiden inne for å ta nye steg for å oppfylle ambisjonen og strategien om å bli topp 5 global CPaaS-aktør. Det er fullt fokus på gjennomføring av denne strategien, og riktig tidspunkt for ny ledelse, sier Jens Rugseth, styreleder i LINK Mobility i en pressemelding.

Styret har iverksatt prosessen med å finne ny toppsjef. Inntil videre ledes selskapet av nåværende finansdirektør Thomas Berge.

– Jeg har vært i selskapet i mange år og er trygg på at vi skal sikre både kontinuitet og videreføring av selskapets strategi. Vi skal vokse og bygge videre på det raske vekstmomentet som er innen CpaaS-markedet. Dette arbeidet ser vi frem til å gjøre sammen med en ny fast konsernsjef», sier Thomas Berge.

Commercial on Martech