Susanne Holmström fra NetOnNet (Foto: Peter Andersson, Mimbild)
Nyhet

En av drivkreftene bak nordisk kjempefusjon gir seg etter halvannet år

Etter fem år som Managing Director for NetOnNet velger Susanne Holmström å forlate det Komplett-eide selskapet ved årsskiftet. En midlertidig arvtaker er allerede på plass.

I 2022 slo NetOnNet seg sammen med Komplett og ble dermed en del av Komplett Group, som er notert på Oslo Børs.

Susanne Holmström som den gang var sjef for NetOnNet, fortsatt i samme rolle med de nye eierne med Lars Olav Olaussen som toppsjef i Komplett. Etter hvert forsvant Olaussen og inn kom Jaan Ivar Semlitsch.

Men nå er det altså slutt for Susanne Holmström.

Konsernsjef Jaan Ivar Semlitsch blir fungerende Managing Director fra og med 1. november 2023.

Prosessen med å rekruttere en etterfølger starter umiddelbart, melder Komplett-konsernet i en pressemelding.

– Det har vært fem fantastiske år. Sammen har vi styrket vår posisjon på både det svenske og norske markedet, og utviklet selskapet til å bli en ledende digital aktør med en moderne og effektiv OMNI-modell. I april i fjor gikk vi sammen med Komplett Group, og som gruppe er vi nå den ledende digitale aktøren på det nordiske markedet. Med den sterke posisjonen og vårt gode merkenavn skal NetOnNet nå fortsette å vokse og ta markedsandeler både i Sverige og Norge. Det er et perfekt tidspunkt for en ny Managing Director å komme om bord, sier Susanne Holmström.

Under Susanne Holmströms ledelse har NetOnNet vokst og lønnsomheten har økt. Fra 2018 har omsetningen økt med 25 prosent. I fjor omsatte selskapet for 6,6 milliarder SEK.

– Susanne har i løpet av sine år som Managing Director ledet virksomheten med suksess, og jeg vil takke henne og teamet for innsatsen med å utvikle NetOnNet til den sterke posisjonen det har i dagens marked. Susanne er en modig og sterk leder som med sitt engasjerte og klare lederskap har ledet selskapet gjennom noen utfordrende år. Susanne var også en av drivkreftene bak fusjonen mellom NetOnNet og Komplett og har sammen med teamet spilt en svært viktig rolle for å sikre at NetOnNet har landet godt hos de nye eierne, sier Jaan Ivar Semlitsch, konsernsjef for Komplett Group.

Commercial on Martech