Mats Persson og Steffen Svartberg (Pressefoto / Privat)
Breaking news

Adtech-gründeren gir seg som toppsjef i vekstselskap – gammel kjenning overtar

Det norske adtech-selskapet Cavai ansetter erfarne Mats Persson som administrerende direktør. Persson blir dermed gjenforent med en gammel kjenning.

Mats Persson tar over etter grunnlegger og nåværende administrerende direktør Steffen Svartberg, melder Cavai i en pressemelding.

Svartberg vil fortsatt være involvert i virksomheten, men vil trekke seg tilbake fra den daglige driften av selskapet og gå over i en nyopprettet stilling som president – en rolle der han vil fokusere på ny vekst og partnerskap.

I en karriere som strekker seg over mer enn 25 år, var Persson tidligere partner i PWC Consulting i Stockholm og COO hos danske Adform, hvor han tilbrakte mer enn fem år. I løpet av hans tid i Adform vokste teamet fra 100 til 850 personer; med virksomheten som åpner 13 nye kontorer rundt om i verden.

Mats Persson ser frem til å jobbe med Steffen Svartberg og resten av Cavai-teamet.

– Jeg har fulgt Cavai siden det ble grunnlagt i 2018, og jeg har vært imponert over dens raske utvikling og suksess. Etter å ha kjent Steffen i et tiår – inkludert tre år med ham i Adform – vet vi at vi er det perfekte teamet. Jeg gleder meg til å bli kjent med alle de talentfulle personene i selskapet og gleder meg veldig til å bli med Cavai og lede den inn i neste fase av vekst. Jeg er ikke i tvil om at vi kommer til å ha det mye moro på den vellykkede reisen som ligger foran oss.

Commercial on Martech