(Foto: iStock)
Breaking news

Stor amerikansk ehandelsplattform varsler at de vil satse i Norge

Ehandelsplattformen BigCommerce kunngjør at de har utvidet sin europeiske tilstedeværelse til Østerrike, Danmark, Norge og Sverige.

– BigCommerces ankomst til nye DACH- og nordiske markeder gir en lokalisert, kraftig og skalerbar åpen SaaS e-handelsplattform til selgere i disse regionene som ikke tidligere har blitt tilbudt disse kjerneprinsippene i én løsning, sier Jim Herbert, senior visepresident og daglig leder EMEA hos BigCommerce i en pressemelding.

BigCommerce er en stor amerikansk open source ehandelsplattform. Titusenvis av B2C- og B2B-selskaper over 150 land og en rekke bransjer bruker BigCommerce, inkludert Four Pillars, Blooms the Chemist, S.C. Johnson, Skullcandy, SoloStove og Vodafone. BigCommerce har hovedkontor i Austin (USA) og kontorer i London, Kiev, San Francisco og Sydney.

Merkevarer i Norden som benytter BigCommerces plattform er ikke så lang etter hva Martech24 kjenner til, men BigCommerce trekker selv frem nettbutikker som String FurnitureFood LocalsFirstVetgreenworksNeat, og Tell.

Commercial on Martech