Yngva Larsen (t.v) blir styreleder og medeier i Nettrakett (Foto: Nettrakett)
Breaking news

Norsk ehandelsprofil blir styreleder i digitalbyrå

Det nordnorske byrået Nettrakett med avdelinger i Tromsø og Vesterålen har fått inn Yngve Larsen på eiersiden og som styreleder.

For de som har fulgt norsk ehandel i noen år, er Yngve Larsen et kjent navn. Han bygde opp ehandelsplattformen Mystore som han senere solgte til Visma.

– Yngve deler kjærligheten vår for Nord-Norge. Han har bevist at det lar seg gjøre å bygge sterke kompetansemiljø innen nye næringer i nord. Mystore.no er et ypperlig eksempel på hvordan en nordnorsk bedrift bygget stein på stein for å ta en nasjonal posisjon i en fremoverlent og raskt voksende industri. Det er jo nettopp det vi skal gjøre med Nettrakett nå, sier Ivar Tjønsø, daglig leder i Nettrakett i en pressemelding.

Tro på 30 ansatte innen kort tid

Byrået har rundet 20 medarbeidere fordelt på sine to avdelinger i Nord-Norge. Byrået bistår sine kunder med alt fra utforming kommunikasjonsstrategier til utvikling av nettsider, innhold og markedsføring.

Gjennom det siste året har Nettrakett markert seg i Nord-Norge med bedrifter som blant annet Kronstein Gruppen, Kræmer Eiendom, Serit Norge, Bil i Nord, og nettopp Mystore på kundelisten. 2022 har videre startet ut med sterkt økende aktivitet innen netthandel og omnikanal.

– Til sammen utgjør et arsenal av svært spennende satsninger her i nord at vi nå har begynt å se oss om etter større lokaler. Det forundrer meg ikke om vi teller opp mot 30 ansatte i løpet av neste år, sier Tjønsø.

Yngve Larsen har etter salget av Mystore til Visma investert og engasjert seg i flere nordnorske bedrifter, og har over flere år fulgt med på Nettraketts utvikling.

-Mulighetene i denne bransjen er mange, sier Larsen. Med et godt etablert fullservice byrå som grunnlag, er det nesten ingen grenser for hvor den videre ferden kan gå. Nå staker vi sammen ut kursen for årene framover og gir fart. Det blir artig å være med på denne reisen sammen med det dyktige laget i Nettrakett, avslutter Larsen.

Commercial on Martech