Maryam Ghahremani (Foto: Mio Sallanto)
Breaking news

Britisk investor gjør nok en investering i Norden – blir største eier i Bambuser

Bambuser melder at Vitruvian Partners har kjøpt 21.100.000 aksjer i selskapet og dermed blir største eier.

Investeringen tilsvarer ca. 10,2 % av totalt utestående aksjer.

Bambuser er et svensk selskap som har spesialisert seg på interaktiv live videostreaming. På kundelisten har de merkevarer som LVMH, Samsung og Farfetch.

Vitruvian er en internasjonal investor med hovedkontor i London med kontorer i London, Stockholm, München, Luxembourg, Madrid, San Francisco og Shanghai. Vitruvian har investestert i 60 selskaper, inkludert kjente nordiske selskaper som Just Eat, Trustpilot og Unifaun. De er også store eiere i Storytel, ehandelsselskapet BHG og Scrive.

Vitruvian har en sterk tilstedeværelse i Norden med et etablert kontor i Stockholm og ifølge en børsmelding fra Bambuser har Vitruvian gjennomført fjorten investeringer over hele regionen.

– Vi er så glade for å ønske Vitruvian velkommen om bord som en betydelig aksjonær. Deres erfaring med å støtte ledende SaaS-virksomheter kombinert med deres internasjonale tilstedeværelse vil være av stor verdi for Bambusers fremtidige vekst og globale ekspansjon, sier Maryam Ghahremani, administrerende direktør i Bambuser.

Commercial on Martech