Nyhet fra partner

Nærmere 700 digitale hoder flytter inn i Oslos nye innovasjonsdistrikt – Se bildene her

Knowit er et nordisk kraftsentrum for digitale løsninger. Nå samles Knowit-selskapene i Oslo på Tullinløkka som omtales som Oslos nye innovasjonsdistrikt.

Denne uken samlet Knowit-selskapene i Oslo sine nesten 700 medarbeidere i Universitetsgata 7 og Oslos nye spennende bydel: Tullinløkka/St. Olavs plass.

Der ligger alt til rette for innovasjon, kreativ utfoldelse og gode opplevelser i et inspirerende miljø.

Tre etasjer og høy trivselsfaktor

Knowit disponerer tre etasjer i det 10. etasjers kontorbygget som har reist seg der Universitetsgata møter Pilestredet, i hjørnet av kvartalet mellom de to gatene, St. Olavs gate og Kristian Augusts gate.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Etter å ha vært spredd på forskjellige adresser i Oslo, samles nå alle Knowits selskaper og kontorlokasjoner i Universitetsgata 7.

Bygget er oppført med de høyeste krav til miljø, bærekraft og tilgjengelighet utvendig som innvendig, og Knowit har fått tilpasset sine arealer med spennende løsninger til funksjonalitet, tverrfaglig samhandling og trivsel.

Ute på gateplan, i bakgården og gatene rundt, vokser det frem en ny og pulserende bydel med restauranter og utesteder. På taket åpner snart Oslos flotteste takterrasse-restaurant.

– Milepæl i utviklingen av Knowit

Å få alle Knowit-ansatte under ett tak legger til rette for enda tettere og mer omfattende samarbeid mellom Knowit og kundene, mener Amund Brandsrud, administrerende direktør i Knowit Experience.

– Gjennom pandemien har vi lært mye om hva fleksible arbeidsløsninger og hjemmekontor kan gi av gevinster. Men vi har også fått understreket hvor viktig det er å ha en felles arbeidsplass for å utvikle de virkelig gode løsningene og bygge en sterk bedriftskultur. Vi ser på samlokaliseringen av Knowit som en milepæl i utviklingen av Knowit i Norge, og et konkurransefortrinn.

Se flere bilder:


Om Knowit:

Knowit er et konsulentfirma som støtter bedrifter og organisasjoner i den digitale omstillingen. Med en kombinasjon av kompetanse innen IT, design, kommunikasjon og management utvikler de innovative og bærekraftige løsninger som skal kundene deres høy forretningsverdi. Tjenestene utvikles og leveres av våre fire forretningsområder Solutions, Experience, Connectivity og Insight.  Knowit har vært notert på den Nordiska Börsen i Stockholm siden 1997.

Commercial on Martech