(Foto: Istockphoto.com / fotomontasje)
Kundecase fra partner

Norges største dør- og vindussenter styrker satsingen på netthandel og B2B

Tore Ligaard, Norges største faghandel innen dører, vinduer og garasjeporter har lansert oppdatert nettbutikk på Drupal og Svea Checkout.

Tore Ligaard as ble grunnlagt av Tore Ligaard på Stjørdal i 1962. 

Bedriften er i dag Norges største faghandel innen dører, vinduer og garasjeporter.

Tore Ligaard har i dag over 60 ansatte fordelt på seks avdelinger og omsetter årlig for over 400 millioner kroner.

Artikkelen fortsetter under bildet.

(Foto: Tore Ligaard)

For å møte kundens behov har Tore Ligaard har bedriften nå lansert helt ny nettbutikk.

Med den nye løsningen ønsker Ligaard å forenkle kjøpsopplevelsen for bedrifter. Tidligere måtte bedriftskunder først opprette profil i nettbutikken som deretter manuelt måtte godkjennes av Tore Ligaard før kundene kunne bestille. De ansatte hos Tore Ligaard måtte selv også fakturere kundene. 

Med den nye løsningen som er tilgjengelig på https://www.ligaard.net kan også bedrifter handle raskt og enkelt i nettbutikken.

– Vi ser at proffkundene våre forventer en like smidig og digital handleopplevelse som privatkundene. Nå åpner vi nettbutikken for både B2C og B2B hvor vi kan tilby kundene å betale med sin foretrukne betalingsmetode og får oppgjør fra Svea dagen etter at vi har levert ordren. Det gjør at vi sparer tid på oppfølging av fordringer, og kan bruke enda mer tid på å følge opp kundene, sier Knut Skatvold, driftsdirektør hos Tore Ligaard.Løsningen er utviklet av konsulentselskapet Ny Media.

Neste steg er å se på betaling i fysisk butikk sammen med Svea som er Nordens største privateide finansieringshus, med mål om å utvide betalingsalternativene og drive økt vekst i omsetningen.

Commercial on Martech