Oscar Hovland og Tamarah Hovland (Foto: Spring)
Pressemelding fra partner

Kogger-duo blir del av HubSpot-byrå

Det lille byrået Kogger blir en del av Spring som har spesialisert seg som HubSpot- og vekstpartner for tech- og SaaS-selskaper.

Det lille byrået Kogger blir en del av Spring som nylig endret navn fra Techweb etter en 24 timers rebranding.

Kogger har siden 2015 jobbet hjulpet teknologibedrifter. Ifølge en pressemelding fikk Kogger i 2020 Microsoft sin hederspris for sitt arbeid med å skape bedre kundereiser for teknologibedrifter.

– Vi blir en del av Spring fordi vi ønsket oss et kompetansemiljø innen digitale kundereiser og HubSpot. Det Spring har klart å oppnå både internasjonalt og nasjonalt de siste årene, spesielt opp mot HubSpot, hvor de for tiden er den mestselgende partneren i Norge og nummer to i Norden, er imponerende. Vi gleder oss til å komme ordentlig i gang, sier Kogger-gründer, Oscar Hovland i en pressemelding.

Forventer økt etterspørsel etter HubSpot

Spring er i dag HubSpot Diamond Partner og hevder selv at de for tiden den mestselgende partneren i Norge. Byrået har kontorer i Oslo, Fredrikstad og Bergen og har nå 25 medarbeidere. Selskapet omsatte for 19,2 millioner kroner i 2021 med et resultat på 1,7 millioner kroner.

Oscar Hovland, begynte i starten av mai som senior growth advisor i Spring og ble samtidig en del av ledergruppen i selskapet.

Tamarah Hovland tiltredde samtidig i rollen som HubSpot-spesialist.

– Med Oscar og Tamarah med på laget styrker vi både ledergruppen, vårt rådgiverteam og HubSpot avdelingen vår, som kommer til å være den raskest voksende fremover, sier Knut Idar Pedersen, CEO i Spring.

Knut Idar Pedersen forventer vekst i tiden fremover og styrker teamet med tech-duo. (Foto: Spring)
Commercial on Martech