Outshifter ble grunnlagt i 2019 av CEO Danielle Tschudi, sammen med Angelo Sepulveda og Georg Michelet. (Foto: Outshifter)
Breaking news

Milliondryss til “nervesystem for netthandel” var ikke nok – nå er det norske tech-selskapet konkurs

For omtrent ett år siden hentet Danielle Tschudi 12 millioner kroner til Outshifter som ble omtalt av Shifter som et "nervesystem for netthandel".

Selskapet som tilsynelatende har holdt en lav profil i markedet siden emisjonen, beskrives som en dropshipment-plattform, der nettbutikkene håndterer salget, mens Outskifter skulle bidra med varelager eller transport. Outshifter ble testet av Egmont og Wolt.

Styreleder i Outshifter er Jon Kåret Stene, mer kjent som medgründer av Oda og Skyfall Ventures. Han bekrefter overfor Shifter at Outshifter nå opphører:

«Det ble begjært oppbud for Outshifter AS «under avvikling» fredag 2.2.2023 som resultat av en avviklingsprosess av selskapet besluttet 8.12.2022. Bakgrunn for denne prosessen er at Outshifter har hatt manglende kommersiell fremdrift og det ikke lenger forelå en vei til suksessfull drift av selskapet.»

På Outshifters aksjonærliste sto ikke bar Jon Kåre Stene og hans Skyfall Ventures, men også det finske venturefondet Maki og den norske gambling-investoren Morten Klein.

Commercial on Martech