Niclas Heurlin og Fredrik Hedblom skiller lag. (Foto: Norce)
Breaking news

En av Nordens mest erfarne ehandlere overtar ansvaret i ny ehandelsplattform

Etter fem år i rollen som administrerende direktør i Jetshop, gir Fredrik Hedblom seg i selskapet som nylig byttet navn til Norce. Ny toppsjef blir en gammel ringrev.

Niclas Heurlin var tidligere gründer og administrerende direktør i Storm Commerce.

Etter sammenslåingen av Storm Commerce og Jetshop i 2021, som sammen ble til Norce, hadde Heurlin sist rollen som COO.

Nå tar Heurlin steget opp og blir CEO i Norce, mens Fredrik Hedblom takker for seg.

– Fredrik Hedblom har med suksess og med styrets fulle tillit ledet Norce i fem år. Vi er takknemlige for å ha hatt Fredrik som leder gjennom endrings- og vekstreisen selskapet har gjort. Samtidig føles det veldig positivt at vi har en kvalifisert og kompetent erstatter i Niclas Heurlin som nå tar over roret, sier styreleder Magnus Emilson i Norce i en pressemelding.

Heurlin er kanskje mest kjent her i Norge som gründer av den svenske nettbutikken inWarehouse som ble solgt til Komplett i 2007 som den gangen omsatte for nærmere én milliard kroner. Heurlin takket for seg da nettbutikken ble solgt og har siden den gang hatt ulike roller i selskaper som KitchenTime, Confident Living, Däckia, Twingly, Teknikmagasinet og Twingly.

På egne nettsider skriver Norce at fusjonen mellom Jetshop og Storm Commerce er tilnærmet klar. Selskapet hevder at de nå har over 500 kunder og en gjentakende lisensinntekt på 100 millioner svenske kroner (ARR). Dette gjør Norce til en av de største SaaS-aktørene i ehandels-segmentet i Norden.

Commercial on Martech