Urban Lindstedt står bak den populære podcasten Ehandelstrender.
Mening

Sveriges beste podcast for ehandel inntar Norge – det er akkurat hva vi trenger

Vi i Springboard.no har siden oppstarten samarbeidet med Urban Lindstedt som driver den svenske podcasten Ehandelstrender.

Nå inntar den populære podcasten det norske markedet med Netthandelstrender.

Det er svært gledelig at Urban Lindstedt etter seks år på det svenske podcast-markedet inntar det norske markedet. Ryktene skal ha det til at han allerede har intervjuet flere av Norges mest spennende nettbutikker.

Første episode er allerede klar: I første episode har Lindstedt pratet med Gamera.

Vi i Martech24 har samarbeidet med Urban Lindstedt helt siden vi ble lansert i februar. Du kan høre et stort antall episoder om ehandel på Martech24.

Noen ville kanskje se på den nye podcasteb som en konkurrent til Martech24. Riktignok konkurrerer vi om de samme sponsorene og oppmerksomheten til det samme publikummet, men samtidig får Martech24 mer bra innhold – og podcasten får flere lyttere. Det er en ren vinn-vinn-situasjon.

I tiden fremover vil Martech24 forsøke å få på plass flere liknende avtaler. En moderne mediebedrift må ha fokus på godt innhold, uansett hvem skaper det.

Noen vil kanskje spørre seg om vi trenger en svenske podcast her i Norge. Jeg mener svaret utvilsom er JA. Den eneste podcasten innen ehandel i dag er Netthandelspodden som har mest fokus på SMB-markedet. Den har heller ikke vært aktiv på lang tid. Markedsføringspodden kan også nevnes, men de prater bare sporadisk om ehandel. Og de viktigste nettavisene for ehandel og annen retail her i landet, Retailmagasinet og Ehandel, publiserer stort sett pressemeldinger og korte nyhetsartikler.

Dypdykkene til Urban Lindstedt er med andre ord utvilsomt et kjærkomment bidrag til den norske ehandelsscenen.

Commercial on Martech