Siri Kiessling fra Yabie (Pressefoto)
Breaking news

Med 220 millioner kroner i frisk kapital gjør POS-selskapet seg klar for børsen

Betalingsselskapet Yabie har hentet inn 220 millioner svenske kroner i en nyemisjon. Nå gjør de seg klar for børsen.

Yabie ble grunnlagt for fire år siden og har utviklet en skybasert kasseløsning som gjør nettbrett og smarttelefoner om til kasseapparater. Løsningen passer for små og mellomstore forhandlere, som renseri på hjørnet, frisørsalonger og mindre restauranter.

Det svenske selskapet Yabie har allerede tunge finansfolk som Swedbank og Sven Hagströmers Creades bak seg og nå som selskapet har hentet 220 millioner svenske kroner i frisk kapital, planlegges en snarlig børsnotering.

– Vi bringer ny og moderne teknologi i en digitalt neglisjert bransje. Den store interessen er et bevis på at vi gjør noe som markedet tror på, sier Siri Kiessling, administrerende direktør for Yabies nordiske marked, i en pressemelding.

I fjor vokste selskapet med over 400 prosent og har over 4000 kunder. Til tross for selskapets har mest fokus på små bedrifter, er deres løsning også valgt av store selskaper, og er tilgjengelig på alle Ikea-varehus i Sverige, og valgte nylig Foodora i Yabie som partner for både kontantsystemer og kortbetalinger.

Commercial on Martech