Kristoffer Cassel fra Checkin.com (Pressefoto)
Breaking news

Bruker 25 prosent av omsetningen på salg og markedsføring: – Vi har funnet et bra nivå

Kristoffer Cassel fra Checkin.com kan se tilbake på et nytt kvartal med kraftig vekst, mye takket være et stort fokus på salg og markedsføring.

Checkin.com omsatte for 15,8 millioner svenske kroner i årets første kvartal, noe som er en vekst på 107 prosent sammenlignet med tilsvarende periode i fjor.

Det svenske SaaS-selskapet har spesialisert seg på innloggining, noe som er relevant i alt fra ehandel til gaming-industrien.

Økningen var et resultat av erverving av nye kunder, både organisk og gjennom oppkjøp, samt positiv utvikling av eksisterende kunder, skriver Checkin.com i sin kvartalsrapport.

– Vi fortsetter og leverer et kvartal med sterk og økende vekst. Vi har visst en stund at vi er på et litt nytt nivå. Vi vokser med 107 prosent fra året før og salget i første kvartal enn hele første halvår i fjor, sier Checkin.coms administrerende direktør Kristoffer Cassel til DiTV.

Selskapet har økt både salgs- og markedsføringskostnadene den siste tiden. Det samme har de langsiktige investeringene i FoU og langsiktig produktutvikling, forteller toppsjefen i Checkin.

– Vi har en takknemlig situasjon med en bruttomargin på 86 prosent. Vår virksomhet genererer ressurser som vi kan fordele videre til salg og markedsføring og i langsiktige investeringer. Vi mener vi har funnet et bra nivå der vi bruker rundt 25 prosent av salget på salg og markedsføring. Vi kommer til å fortsette og satse så lenge vi ser store muligheter i markedet

Commercial on Martech