Sam Niskanen og Tom Niskanen (Foto: Lurkit)
Breaking news

Brødrepar får spillinvestorer med på laget – nå vil de erobre gigantisk marked med influencer-plattform

Den svenske gaming influencer-markedsføringsplattformen Lurkit henter 2,7 millioner dollar i en seed-runde.

Pengene kommer fra spillindustriensinvestorer VOID Interactive Ltd. og Behold Ventures.

Lurkit ble grunnlagt som et prosjekt av de spillintereserte brødrene Sam og Tom Niskanen i 2015. I 2019 ble prosjektet oppgradert til et selskap. Siden lanseringen av plattformen tidlig i 2021 har den koblet sammen over 800 spillselskaper med titusenvis av innholdsskapere i over 1000 kampanjer, opplyser Lurkit i en pressemelding.

Lurkits plattform gir spillselskaper mulighet til å få sanntids og handlingskraftig innsikt om den sosiale ytelsen til spillene deres. Lurkits teknologiske plattform analyserer algoritmisk og presenterer data fra mer enn 150 000 spill og millioner av live streaming og videovisninger på Twitch og YouTube kontinuerlig. Nå lanserer selskapet betalt sponsorfunksjonalitet under Quests™-merket som også gir innholdsskapere mulighet til å tjene mer.

– Over hele verden jobber millioner av innholdsskapere hardt dag og natt for å gjøre lidenskapen deres for spill til en inntektskilde. Få gjør det stort, og de fleste skapere fortjener mye mer. Med Quests har vi en visjon om å utjevne balansen mellom innholdsskapere og spillselskaper for å gi skapere mulighet til å tjene penger på sine egne premisser samtidig som de promoterer spill de elsker. Spillselskaper kan nå distribuere influencer-markedsføringskampanjer i stor skala globalt, sier Sam Niskanen, medgründer og administrerende direktør.

Commercial on Martech