Sebastian Siemiatkowski fra Klarna (Foto: Klarna)
Breaking news

Ett år etter milliardkjøpet lanserer Sebastian Siemiatkowski sitt alternativ til Google og Amazon

Klarna lanserer et nytt søke- og sammenligningsverktøy i sin app i Sverige, Danmark og Storbritannia.

Det nye verktøyet til Klarna sammenligner tusenvis av nettbutikker og skal hjelpe forbrukere å finne produktene de leter etter til den beste prisen. I tillegg tilbys muligheten til å filtrere søk etter farge, størrelse, vurdering, lagerstatus og leveringsalternativer.

Klarna kaller selv søke- og sammenligningsverktøyet for “et alternativ til Google og Amazon”. Tjenesten er basert på fjorårets oppkjøp av PriceRunner.

Verktøyet blir en integrert del av Klarna-appen, der forbrukere får vist relevant informasjon før en kjøpsbeslutning – som produktomtaler eller om andre nettbutikker tilbyr bedre priser.

– Du kan bruke hele dagen på å sammenligne tilbud på konvensjonelle søkemotorer eller markedsplasser, men du vil alltid tvile på om du virkelig har funnet det beste produktet til den beste prisen. Klarnas nye søke- og sammenligningsverktøy gjør jobben for forbrukerne, og sammenligner tusenvis av nettsider i sanntid for å sikre at de har all informasjonen de trenger for å ta informerte og trygge kjøpsbeslutninger, sier Sebastian Siemiatkowski, medgründer og administrerende direktør i Klarna i en pressemelding.

Søke- og sammenligningsverktøyet ble lansert i USA forrige måned og er nå også tilgjengelig i Klarna-appen i Sverige, Danmark og Storbritannia:

(Illustrasjon: Klarna)
Commercial on Martech