Kim Schiöld (t.v) og Curt Luks (Foto Priceindx)
Nyhet

Gründeren gir seg etter 18 år – Henter ny toppsjef fra Qualifier.ai

Kim Schiöld blir ny administrerende direktør i pristeknologiselskapet Priceindx.

Priceindx, en av Nordens ledende aktører innen sortimentsstyring, prisovervåking og AI-drevet dynamisk prising, kunngjør at Kim Schiöld blir selskapets nye administrerende direktør.

Fra og med 1. juni vil Kim Schiöld overta rollen og lede Priceindx med fortsatt sterk ekspansjon og vekst med globalt fokus.

Kim Schiöld kommer fra stillingen som administrerende direktør i AI-selskapet Qualifier.ai og var også sentral Netigates vekstreise som visepresident.

Priceindx, grunnlagt av Curt Luks i 2006, overlater dermed det operative ansvaret til Kim Schiöld.

– Vi er utrolig glade for å ønske Kim velkommen til Priceindx. Etter å ha grunnlagt og bygget Priceindx fra grunnen av, er det nå etter 18 år med vekst på tide å styrke vårt lederteam for å møte vår fremtidige ekspansjon internasjonalt. Hans lederstil og erfaring med å lede selskaper, skape en god bedriftskultur og skalere opp organisasjoner internasjonalt er akkurat det vi trenger for å fortsette vår positive vekst. Jeg ser frem til å få mer tid til selskapets strategiske utvikling som aktiv styreleder i fremtiden, sier Curt Luks.

Selskapet har 31 ansatte, en omsetning på 26 millioner svenske kroner. Dette har de gjort uten ekstern kapital og hele tiden med god resultatmargin.

– Dette kommer til å bli så gøy, og jeg er virkelig beæret og spent på å lede Priceindx fremover. Curt har lagt et godt grunnlag, og vi har en markedsledende posisjon, et imponerende produkt og en lojal kundebase med mange kjente merkevarer. Jeg ser store muligheter for ikke bare å styrke relasjonene til våre eksisterende kunder, men også å utforske nye geografiske markeder og inngå spennende nye partnerskap. Personlig ser jeg også frem til å jobbe med en tjeneste som skaper umiddelbar verdi for våre kunder og til å samarbeide med det utrolig kompetente teamet vi har på våre ulike kontorer. Det føles utrolig inspirerende å være med på denne reisen, avslutter Kim Schiöld.

Commercial on Martech