Thomas Zanzinger fra Inriver (Pressefoto / Fotomontasje)
Breaking news

Thomas Zanzinger gir seg som toppsjef i PIM-selskap – erstatteren er klar

Inriver utnevner Niels Stenfeldt som selskapets nye administrerende direktør, med virkning fra 1. september.

For de som ikke kjenner Inriver er det Nordens største PIM-selskap. Med et PIM-system gjør man det enklere å håndtere den store mengden produktinformasjon som mange selskaper har fått med store sortiment, salg i flere kanaler og tilstedeværelse i mange land og dermed mange språk.

Niels Stenfeldt etterfølger Thomas Zanzinger, som ledet Inriver gjennom COVID og selskapets nylige finansieringsrunde som gav dem ytterligere vekstkapital. Zanzinger blir værende som seniorrådgiver for Inriver og sittende i styret.

Stenfeldt har over 20 års erfaring med å bygge B2B-selskaper. Han fungerte sist som administrerende direktør i Stibo Systems som er en ledende aktør innen masterdatahåndtering (MDM). Før Stibo ledet Stenfeldt en global vekststrategi som leder for verdensomspennende salg og tjenester for Esko, et pakkeprogramvareselskap. I tillegg har Stenfeldt hatt lederroller i Oracle, SAP, OpenText og Evenex (kjøpt av HighJump). Stenfeldt fungerer i dag som styreleder for Boyum IT Solutions og har vært medlem av Inriver-styret siden juli.

– Jeg er begeistret for muligheten til å lede dette eksepsjonelle selskapet og jobbe sammen med noen av bransjens beste fagfolk når vi fortsetter å bedre betjene kundenes behov og akselerere veksten av nye kunder over hele verden. Inriver har en virkelig spesiell posisjon i dette plass til å administrere produktdata, og jeg har stor tro på at denne industrien vil fortsette å øke i betydning i løpet av de neste årene ettersom handel blir stadig mer digital, sier Stenfeldt i en pressemelding.

Commercial on Martech