(Foto: iStock)
Podcast

Hør Jorge Castro sine beste growth hacking-tips for ehandlere

Smarte markedsføringstips kan løfte ehandelen din uten et budsjett. Vekstmarkedsfører Jorge Castro tenker alltid utenfor boksen og tør å være seg selv også som markedsfører.

Det er en annen måte enn å bare kjøpe rekkevidde via Google, Facebook og Instagram. Du kan nå 10 millioner i omsetning på et par måneder uten å bruke penger. Vanvittige konkurranser kan gi deg mange nye kunder, smarte kodehack kan gi deg tusenvis av nye e-postadresser eller hvorfor ikke starte en podcast bare for å få høyoktanlinker.

I denne episoden av podcasten Ehandelstrender snakker Urban Lindstedt fra Ehandelstrender med Jorge Castro, vekstmarkedsfører som driver byrået Growth marketing (AI). Han var tidligere markedssjef i ABS Wheels.

Digital markedsføring er et bevegelig mål hvor mye endrer seg raskt. Derfor er det viktig å hele tiden ta kurs og bli inspirert av andre. I dag deler Jorge Castro både smarte markedsføringshack og sine beste verktøy.

Et annet tips er å hoppe over arkivbilder og ta dine egne bilder for å fly i bildesøket. Her jobbes det med tekster i bilder.

Commercial on Martech