FotoWare-sjef Anne Gretland (t.v) sammen med Pictureparks CEO Ramon Forster, Lona Nordén, David Horton, Bettina Berndtsen, Trond Kindberg og Alex Kronenberg. (Foto: FotoWare)
Breaking news

Oppkjøpsraidet fortsetter – kjøper DAM-selskap med UEFA på kundelisten

FotoWare fortsetter sitt oppkjøpsraid og kjøper Picturepark som har UEFA og en rekke andre kjente merkevarer på kundelisten.

Siden den norske programvareinvestoren Viking Venture kjøpte FotoWare i 2020, har kjøpt opp svenske Buildpix, danske InfoMAX og tyske Xenario UK og Xenario GmbH og gjennom dette etablert en sterk tilstedeværelse i Nord- og Sentral-Europa.

Nå tar FotoWare en sterkere posisjon i DACH-regionen med oppkjøpet av det sveitsiske DAM-selskapet.

– Picturepark og FotoWare har mange likheter, sier FotoWares administrerende direktør, Anne Gretland i en pressemelding.

– Vi er glade for å ha kjøpt Picturepark og er veldig spente på fordelene dette vil gi for begge parters kunder – og mulighetene det vil gi for produktene våre.

Siden oppstarten i år 2000 har Picturepark levert DAM– og PIM-løsninger særlig til detaljhandel og produksjonsindustrien. Selskapet har noen riktig spennende kunder, inkludert UEFA, Breitling, Faber Castell og Specialized.

Commercial on Martech