Ole Vinje og Stian Gabrielsen fra Evelon (Foto: Pressefoto fra Evelon)
Nyhet

Tidligere Komplett-topper skal bygge nytt selskap

Ole Vinje var konsernsjef i Komplett i en årrekke. Nå skal han bygge opp et nytt IT-selskap og får med seg en annen Komplett-sjef på laget.

Varro Vekstpartner slår sammen sine IT-investeringer til et felles selskap, Evelon. De to tidligere Komplett-toppene Stian Vik Gabrielsen og Ole Vinje er hentet inn for å lede selskapet.

I 2019 ble Varro Vekstpartner etablert av Harald Gaupen og Jonas Bjørnstad Western. Selskapet har blant annet investert i de tre IT-selskapene IMEMO, Lillevik IT og Bridge IT som nå slås sammen til Evelon.

– Strategien til Evelon er å eie og videreutvikle små og mellomstore virksomheter på Østlandet. Vi samler disse flotte IT-selskapene under et felles merkenavn, Evelon, for å styrke vår identitet, bygge sterkere fagmlijøer og således bli en enda bedre leverandør til våre kunder, sier Harald Gaupen i Varro Vekstpartner.

Stian Vik Gabrielsen er ny administrerende direktør i selskapet. Han har hatt en rekke toppjobber i IT-bransjen, og kommer fra stillingen som leder for bedriftsdivisjonen til netthandelskonsernet Komplett Group. Ole Vinje, tidligere konsernsjef i Komplett Group, er ny styreleder i Evelon.

Bak Varro står investorer som blant annet Heine Wang, Odd Gleditsch d.y. (med familie), Hesnes Gruppen, Finn Erik Røed og Evelons nye styreleder Ole Vinje.

Evelon forventer å omsette for omtrent 130 millioner kroner i 2022 og selskapet vil ha hovedkontor i Vestfold. Samtidig vil de lokale kontorene i Oslo, Brevik og Lillehammer opprettholdes. Varro Vekstpartner eier 61 prosent av Evelon, mens resten er eid av de ansatte.

Commercial on Martech

Tags