Erica Sandelin Ekelund fra Voyado (Foto: Voyado)
Nyhet

Ny toppsjef i nordisk tech-selskap – sikter mot milliardomsetning

Erica Sandelin Ekelund blir ny CEO på Voyado. Målet er klart.

Voyados CFO og EVP Strategy, Erica Sandelin Ekelund, tar over som administrerende direktør etter Per Åkerberg. Erica tiltrer den nye rollen i dag.

Åkerberg har vært CEO på Voyado siden 2022, siden han forlot rollen som styreleder for å bli mer operativ i selskapet. Per går nå tilbake inn i styret.

– Målet mitt var å ta Voyado fra et entreprenørielt selskap til en mer strukturert organisasjon som kan håndtere vår raske vekst. Vi har bygget et sterkt fundament for internasjonal utvidelse og har vært på en intern reise for å muliggjøre dette, sier Per Åkerberg i en pressemelding.

Erica Sandelin Ekelund og Per Åkerberg fra Voyado.
Erica Sandelin Ekelund og Per Åkerberg fra Voyado (Foto: Voyado)

300 ansatte

Erica Sandelin Ekelunds relasjon med Voyado begynte i 2017 da hun ledet Novax-investeringen i selskapet som ble klargjort i 2018. I 2019 ble hun CFO på Voyado og har siden den gang ledet selskapets vekststrategi og oppkjøpene av Apptus og ReDeal.

– Jeg er utrolig stolt over å kunne ta over rollen som CEO på Voyado. Allerede ved første kontakt med Voyado, følte jeg at dette selskapet hadde noe spesielt ved seg, som jeg virkelig ville være en del av, sier Erica Sandelin Ekelund.

Med mer enn 70 kunder, inkludert bedrifter som Varner, XXL, Get Inspired og Bergans of Norway, er Norge det svenske selskapets nest største marked.

Totalt har selskapet i dag mer enn 300 ansatte.

Sikter mot milliarden

Voyado har vokst med 35% per år de siste årene og har klart å opprettholde veksten samtidig som strategien for året også fokuserer på lønnsomhet. Voyado viste svarte tall i april, og vil ifølge pressemeldingen fra Voyado forventes det et positivt årsresultat i 2024.

– Fokuset mitt fremover kommer til å ligge på å styrke vår tilstedeværelse nord i Europa, samtidig som at vi opprettholder vår underliggende lønnsomhet og skalerbarhet. eg er innstilt på å nå en milliard i omsetning neste år, og jeg ser frem til å føre oss dit, avslutter Ekelund.

Commercial on Martech