Erik Droh (t.v), Totte Jönsson og Viktor Atterlönn (Foto: Cevoid)
Breaking news

Vil gi nettsider mer brukergenert innhold – varsler priskrig, kundevekst og kjente navn på eiersiden

Cevoid har i løpet av kort tid etablert seg som en leverandør til ehandlere som ønsker brukergenerte bilder på egne nettsider. Nå melder selskapet at de vil krige på pris og at de allerede har sikret seg flere kjente kunder og medeiere.

Cevoid er en tjeneste som hjelper ehandlere og merkevarer å jobbe med brukergenerert innhold direkte på eget nettsted. Ved å presentere ekte og autentisk innhold direkte fra kunder, er målet å bygge troverdighet og på den måten øke konverteringsraten.

Innholdet Cevoid skaper hentes gjerne fra Instagram eller ved at kundene selv laster opp sine bilder.

– Ehandlere og merkevarer har ofte to tydelige utfordringer; å skape store mengder inspirerende innhold og å lykkes med å bygge et engasjert fellesskap, ikke bare å være et handelssted. Det er nettopp dette vi prøver å skape fremtidens verktøy for. Det burde ikke være vanskelig å bygge engasjement, sier Totte Jönsson, administrerende direktør og medgründer av Cevoid i en pressemelding.

Duo skal hjelpe Cevoid

Sammen med Viktor Atterlönn og Erik Droh etablerte Jönsson teknologiselskapet Cevoid så sent som i 2020.

Nå melder det svenske selskapet at ehandelsprofilene Anton Johansson og Victor Emilson går inn i selskapet som medeiere og rådgivere.

Anton Johansson er grunnlegger og administrerende direktør i design- og ehandelsbyrået Grebban og medeier i blant annet Reclaimit, Contentor og Kameo, mens Victor Emilsoner grunnlegger av DTC-byrået ROIROI. Begge er svært kjente profiler i det svenske ehandelsmiljøet.

Varsler priskrig

For å øke kundemassen lover Cevoid nå at kunder som velger dem, vil slippe unna med en tredjedel av den prisen de i dag bruker for å vise kundenes bilder på egen nettside. De nevner selv ingen konkurrenter, men det blir i alle fall naturlig å paralleller til svenske Flowbox, danske Ducksuite og finske Flocklr.

Typiske kunder i dag er små eller mellomstore merkevarer.

Martech-selskapet har den siste tiden vunnet flere svenske kunder, inkludert Icebug, Pen Store, Nudient og Safira, men også internasjonale kunder som Lo & Sons, Monaco Ducks og Bobles.

Hvor mye Cevoid omsetter vil Jönsson ikke avsløre, men han påpeker at selskapet fortsatt er ungt og at mye er ugjort. Men han opplyser samtidig til Martech24 at de nå har 80 kunder i 18 land, hovedsakelig i USA, Canada og de nordiske landene.

Samarbeider med Mystore

Cevoid har blant annet utviklet en app til Shopify og etablert et partnerskap med den store ehandelsplattformen Nordisk E-handel.

Nylig inngikk Cevoid også et partnerskap med den norske ehandelsplattformen Mystore. Samarbeidet er helt nytt, men det er allerede nå mulig å teste Cevoid-løsningen på Mystore-kunden Lindas Decor.

– Akkurat nå ser vi etter både norske kunder og partnerskap med norske ehandelsbyråer samt flere plattformer for å gjøre oss enda mer tilgjengelige i Norge, sier Totte Jönsson til Martech24.

Commercial on Martech