(Foto: Bring)
Pressemelding fra partner

En av Nordens største nettbutikker velger Brings fulfilmentløsning Shelfless

Nå er det klart at CDON velger Bring og deres Shelfless-løsning til å håndtere sin ehandelslogistikk.

Bring og CDON offentliggjør at nettbutikken CDON flytter sin ehandel til Brings nyetablerte lager Shelfless i Rosersberg i Sverige.

Her etableres et helautomatisert lager fra norskutviklede Autostore.

– Valget av Shelfless fra Bring var enkelt da deres helhetlige syn går hånd i hanske med vårt. Deres vilje til å investere i moderne løsninger, fra plukkautomatisering til full fleksibilitet, er noe vi vil ha stor nytte av. Jeg ser virkelig frem til dette samarbeidet, sier Tobias Neumann, Marketplace Operations Manager, CDON.

Shelfless i Rosersberg er den siste i rekken av Brings flere høyautomatiserte fullføringslagre i Norden. En løsning i verdensklasse som gir kundene mer effektiv logistikk. Du betaler kun for den plassen som faktisk brukes – noe som gjør at både store og små nettbutikker kan bruke Shelfless til sin fordel uten å måtte investere store summer i sitt eget høyautomatiserte lager.

– Det føles kjempegøy og jeg er ekstremt stolt over at visjonen vi har med Shelfless og jeg kan ikke tenke meg en bedre vurdering og bekreftelse enn at CDON nå velger oss, sier Jonas Ahlgren, administrerende direktør i Shelfless Sweden.

Lagerflyttingen er i gang i denne forbindelse nå og de første bestillingene er allerede sendt ut fra anlegget i Rosersberg.

– Ved å kunne koble sammen alle ledd i distribusjonslogistikken, blir Bring Shelfless en strategisk viktig partner for oss, sier David Olhed, CCO i CDON.

______________________________________________

Om Shelfless fra Bring

Shelfless er en en helhetsløsning lagerløsning fra Bring som ivaretar hele logistikkkjeden. Alt fra varemottak, plukking, pakking, levering og retur – og nettbutikken kan alltid ha full kontroll via kundeportalen. Shelfless gir nettbutikker mulighet til å bruke strategisk plasserte lager rundt om i Norden, noe som gir et konkurransefortrinn da lageret er nærmere sluttkundene.

Commercial on Martech