INVESTERINGER

Springboard Martech jobber aktivt for å hjelpe nye og fremgangsrike teknologiselskaper som muliggjør effektiv markedsføring og e-handel (“martech”). Tilførsel av kapital er en del av vårt konsept. Vi investerer utelukkende i nordiske selskaper, både unoterte og noterte. Send oss gjerne en epost (ir@springboard.no) om du ønsker å komme i kontakt med oss.

Unoterte aksjer (1)

Vi investerer i unge og fremadstormende selskaper og det er dermed naturlig at mange av selskapene derfor er unoterte. Her er våre større investeringer:

Ratings & reviews

Lipscore er det eneste selskapet i Norden som spesialiserer seg på kundeomtaler og det gjør de med suksess. Selskapet vokser raskt og har nå blant annet Telia, Jernia og Coverbrands på kundelisten. 

Utleie - gjort enkelt

Sharefox sin teknologiplattform benyttes i en rekke bransjer, – alt fra sport, reiseliv, maskiner, verktøy, butikknettverk, selvbetjent bilutleie og abonnementsløsninger.

Marketing automation

Coupler er et marketing- og kommunikasjonsbyrå for nordiske teknologiselskaper. De hjelper sine kunder med å skape lønnsom vekst ved hjelp av “marketing automation”. 

Chatbot

Norskfinske Cavai har fått mye oppmerksomhet for sin chatbot-baserte tilnærming til annonsering. Flere av verdens største merkevarer på kundelisten.

Unoterte aksjer (2)

Vi har gjort små investeringer i en del selskaper. Investeringssummen varierer. Her er noen av de viktigste.

Markedsplass for hjelpende hånd

Nå er det enklere enn noen gang å få småjobbene fikset enkelt, hvitt og forsikret med Luado. Dette er en av våre mindre investeringer, men absolutt en investering vi har stor tro på. 

Komplett handelsplattform

Med Hydra får man et komplett
e-handelssystem som ivaretar standardiserte prosesser fra kundens kjøp til vareflytstyring, lagerhold, innkjøp og fakturering i alle forretningsdimensjoner.

Plattform for mer enn 1000 nettbutikker

Komplett nettbutikk klart til bruk. 24Nettbutikk brukes i dag av mer enn 1000 nettbutikker. Spennende forretningsmodell tilpasset et marked preget av kraftig vekst, men også hard konkurranse.

Smart annonsering

Adtube sitt mål er å skape bedre og mer effektive annonser ved å lage et verktøy som forenkler annonseringsprosessen. Slik at du som annonsør kan fokusere på å lage godt innhold og god kommunikasjon.