EVENTS & KUNNSKAP

I Springboard Martech tror vi kunnskap og nettverk er avgjørende for å skape suksess. Vi har derfor tatt initiativ til ettermiddagsseminaret 5xMartech, nettstedet MartechTalk og rapporten MartechInsights. Vi jobber også med å skape en større martech-konferanse i 2021. Om du ønsker å komme i kontakt med oss ang våre events og kunnskapsinitiativ, send oss gjerne en epost (martechtalk@springboard.no).

5xMartech

På 5xMartech presenterer nordiske martech-selskaper sin egenutviklede markedsføringteknologi. Det er GRATIS å delta! Som nyhetsbrev-abonnent får du invitasjon før alle andre.

Nordic Martech Summit

Vi har lang erfaring med å lage store events innen ehandel og akter nå å gjøre det samme innen martech. Eventet Nordic Martech Summit vil bli arrangert i 2021.

MartechTalk

Målet med nettstedet MartechTalk.io er å øke kunnskapen og kjennskapen til nordiske martech-selskaper på en kostnadseffektiv måte. I dag får mange av dem ufortjent lite oppmerksomhet.

Martech Insights

Det nordiske martech-landskapet er stort og uoversiktelig. Vi har derfor laget vår egen oversikt, der du kan søke og filtrere blant flere hundre nordiske selskaper. For å få tilgang må du melde deg på Springboards nyhetsbrev.