Grunnleggere

Springboard lever og ånder for digitalisering. Vi som står bak nettverket har selv lang erfaring og ønsker nå å hjelpe andre, enten det er med relasjonsbygging, kunnskapsdeling, rekruttering, kapital eller rådgiving. Vi har erfaring som spenner over mange domener, men vår felles satsing handler særlig om digitaliseringen av varehandelen.

Springboard ble etablert i 2016. Nettverket ledes av Ole Martin Evensmo, men alle grunnleggere er involvert i beslutninger og bidrar operativt ved behov. Under kan du se de mest sentrale i vårt nettverk.

Ole Martin Evensmo

Gründer av Springboard. Gründer av nettavisen Netthandel.no og konferansen NXT. Jobbet for bl.a. Elkjøp, Komplett, Jernia, Bythjul mm. Jobber operativt som digitalsjef for en av Nordens største forhandlere av motorsykler, MC Oslo.

Eirik Fuglestad

En av Norges mest erfarne innen ehandel. Gründer av Motehus.no, Strikkemekka.no, Designhandel, Logistikksentralen mm. Rådgiver for flere retailere. 

Joachim Furuseth

CRO-manager hos Coop. Tidligere vært byråeeier og jobbet for martech-selskaper, samt vært digitalrådgiver hos SATS.

Göran Hüllert

Gøran var med-gründer av Episerver Norge. Stor interesse for IT, markedsføring, ehandel og kommunikasjon i digitale kanaler.

Marianne Angel-Olsen

Marianne jobber som løsningsarkitekt hos Apotek1. Tidligere IT Manager E-Business i Optimera-konsernet. Også jobbet i en årrekke som utvikler i Knowit.

Steinar H. Nygaard

Lang erfaring innen martech, ehandel og brukervennlighet, og er i dag selvstendig konsulent innen strategisk rådgivning og interimledelse der han jobber med kunder som Optimera og Dekkmann. 

Kåre Andrè Jevanord

Jobbet i en årrekke som Chief Digital Officer i elektrokjeden Power. Lang erfaring med digitalisering, netthandel & markedsføring både fra byrå- og retail-siden.

Magnus Bakken

Chief Digital Officer hos Fritzøe Engros. Tidligere hatt ledende stillinger innen ehandel og markedsføring i Optimera, WebOn, Bluestone og Telenor. Jobbet særlig mye med B2B-ehandel.

Morten Krogh-Moe

Medgründer i Sannsyn og TellusR. Også medeier i IT-selskapet Cefalo. Opptatt av å skape konkurransefortrinn ved hjelp av maskinlæring og store datamengder.

Ole Henrik Sæve

Springboards unge alibi. Til tross for sin unge alder har Ole Henrik opparbeidet seg solid erfaring med markedsføring. Styreleder i Teso AS. 

Sindre Vaskinn

Jobber som teamlead på analyse i Sparebank 1 med datadrevne salg. Erfaring med ML, CRM og BI. Har vært involvert i flere startups.

Lars Thomte

Chief Digital Officer hos Skeidar. Lang erfaring med digital kommunikasjon og ehandel fra flere store retailere som bl.a. Flisekompaniet, Byggmakker og Bohus.

Ole-Johan Lindøe

Bred erfaring med utvikling av markedsstrategier og netthandel fra ledende nordiske og internasjonale virksomheter. Har bl.a. vært Chief Marketing Officer i AutoStore og Moods of Norway, samt digitaldirektør/ netthandelsdirektør i Felleskjøpet, Elkjøp og SAS.

Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen er en ekte og oppriktig teknologioptimist. Over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler. Styreleder i INMA i en årrekke.