Velkommen til Springboard

Springboard Martech AS lever og ånder for nordisk martech. Vi som står bak selskapet har selv lang erfaring innen domenet og ønsker nå å hjelpe andre, enten det er med nettverk, kunnskapsdeling, rekruttering, kapital eller rådgiving.

Springboard Martech ble etablert i 2016. Selskapet eies i dag av et titalls aktører som har lang erfaring med markedsføring og ehandel, samt teknologi relatert til dette. Selskapet ledes til daglig av Ole Martin N. Evensmo, men alle aksjonærer er involvert i beslutninger og bidrar operativt ved behov. Under kan du se de mest sentrale i vårt nettverk.

Ole Martin

Evensmo

Gründer av Springboard Martech. Mannen bak eHandel.com og konferansen NXT. Jobbet med ehandel og markedsføring i bl.a. Elkjøp, Komplett, Jernia, Bythjul mm.

Eirik

Fuglestad

En av Norges mest erfarne innen ehandel. Gründer av Motehus.no, Strikkemekka.no, Designhandel, Logistikksentralen mm. Rådgiver for flere retailere. 

Steinar

H. nygaard

Lang erfaring innen martech, ehandel og brukervennlighet, og er i dag selvstendig konsulent innen strategisk rådgivning og interimledelse der han jobber med kunder som Optimera og Dekkmann. 

Ole Henrik

Sæve

Springboards unge alibi. Til tross for sin unge alder har Ole Henrik opparbeidet seg solid erfaring med markedsføring. Styreleder i Teso AS. 

Gøran

Hüllert

Gøran var med-gründer av Episerver Norge. Stor interesse for IT, markedsføring, ehandel og kommunikasjon i digitale kanaler.

Marianne

AngeL Olsen

Marianne jobber som løsningsarkitekt hos Apotek1. Tidligere IT Manager E-Business i Optimera-konsernet. Også jobbet i en årrekke som utvikler i Knowit.

Joachim

Furuseth

Jobber som CRO-manager for Coop. Tidligere jobbet for martech-selskaper og vært byråeier, samt vært digitalrådgiver hos SATS. God på marketing, B2b-salg, digitalstrategi, UX, CRO og content

Sindre

Vaskinn

Jobber som teamlead på analyse i Sparebank 1 med datadrevne salg. Erfaring med ML, CRM og BI. Har vært involvert i flere startups.


Lars

Thomte

Chief Digital Officer hos Skeidar. Lang erfaring med digital kommunikasjon og ehandel fra flere store retailere som bl.a. Flisekompaniet, Byggmakker og Bohus.

Kåre Andrè

Jevanord

Jobber som Chief Digital Officer i POWER International. Lang erfaring med digitalisering, netthandel & markedsføring både fra byrå- og retail-siden.

Magnus

Bakken

Chief Digital Officer hos Fritzøe Engros. Tidligere hatt ledende stillinger innen ehandel og markedsføring i Optimera, WebOn, Bluestone og Telenor. Jobbet særlig mye med B2B-ehandel.

Morten

Krogh-Moe

CEO og medgründer i Sannsyn. Også medeier i IT-selskapet Cefalo. Opptatt av å skape konkurransefortrinn ved hjelp av maskinlæring og store datamengder.

Ole Johan

Lindøe

Bred erfaring med utvikling av markedsstrategier og netthandel fra ledende nordiske og internasjonale virksomheter. Har bl.a. vært Chief Marketing Officer i AutoStore og Moods of Norway, samt digitaldirektør/ netthandelsdirektør i Felleskjøpet, Elkjøp og SAS.

Eirik

Normann Hansen

Eirik Norman Hansen er en ekte og oppriktig teknologioptimist. Over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler. Styreleder i INMA.