DETTE ER SPRINGBOARD MARTECH

Det finnes mange nordiske selskaper med egenutviklet teknologi relatert til markedsføring og ehandel (“martech”). Mange vokser raskt, samtidig sliter de ofte med å utnytte hele sitt potensial. Springboard Martech AS sitt mål er å hjelpe denne typen selskaper med vekst og da særlig de små og mellomstore.

Selskapet eies av noen av Norges fremste innen ehandel og markedsføring. Selskapet ledes til daglig av Ole Martin N. Evensmo, mens de øvrige aksjonærene fungerer som eksterne rådgivere:

Ole Martin N. Evensmo

(Aksjonær, styreleder og daglig leder)

Ole Martin N. Evensmo er gründer og daglig leder av Springboard Martech. Han er gründer av eHandel.com og konferansen NXT som han solgte i 2018. Jobbet med ehandel og markedsføring i bl.a. Elkjøp, Komplett, Jernia, Bythjul mm.

Ole Johan Lindøe

(Aksjonær og rådgiver)

Ole Johan Lindøe er blant Norges fremste eksperter på ehandel og har ledet flere av Nordens største ehandelssatsninger. Leder til daglig Creunas rådgivning innen digitale transformasjon. Sammen med sin bror Tormod Lindøe har han stiftet selskapet Omni Retail Holding AS.

Lars Thomte

(Aksjonær og rådgiver)

Jobber i dag som Head of e-commerce i Skeidar. Lang erfaring med digital kommunikasjon og ehandel fra flere store retailere som bl.a. Flisekompaniet, Byggmakker og Bohus.

Göran Hüllert

(Aksjonær og rådgiver)

Göran Hüllert og Odd Simon Simonsen har bygd opp Episerver i Norge. Lang erfaring med tech og IT. Eier i fellesskap investeringsselskapet Brain Venture AS.

Eirik Fuglestad

(Aksjonær og rådgiver)

Eirik Fuglestad er gründer av Motehus.no, Strikkemekka.no, Designhandel, Logistikksentralen mm. Rådgiver for flere retailere. 

Sindre Vaskinn

(Aksjonær og rådgiver)

Sindre Vaskinn har lang erfaring innen CRM og BI. Jobber med automasjon, utvikling og ds mot bank og regnskap i Grasp Labs.

Magnus Bakken

(Aksjonær og rådgiver)

Magnus Bakken er leder for Optimeras ebusiness-satsing. Tidligere hatt ledende stillinger i WebOn, Bluestone og Telenor. Særlig god på B2B-ehandel.

Steinar H. Nygaard

(Aksjonær og rådgiver)

Steinar H. Nygaard har lang erfaring innen martech, ehandel og brukervennlighet, og er i dag selvstendig konsulent innen strategisk rådgivning og interimledelse. 

Kåre Andrè Jevanord

(Aksjonær og rådgiver)

Kåre Andrè Jevanord jobber som Chief Digital Officer i POWER International. Lang erfaring med digitalisering, netthandel & markedsføring.

Joachim Furuseth

(Aksjonær og rådgiver)

I over 12 år har han jobbet innenfor det digitale, både som konsulent og byråeier. Kunnskap om B2b-salg, digitalstrategi, UX, CRO, content og markedsføring.

Morten Krogh-Moe

(Aksjonær og rådgiver)

Morten Krogh-Moe er i dag CEO i AI-selskapet Sannsyn. Også medeier i IT-selskapet Cefalo. Svært opptatt av den digitale transformasjonen av økonomien, big data, plattformer som forretningsmodell og utviklingen av den underliggende teknologien.

Eirik Norman Hansen

(Aksjonær og rådgiver)

Eirik Norman Hansen brenner for digitalisering og teknologi. Over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler. Kåret til ”Årets taler 2018”. Flere styreverv, bl.a. i INMA der han er styreleder.